Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru punte JCB PD40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PD4
Out Of stock
Descriere
Acest simering butuc punte JCB PD40 este o alegere excelenta pentru utilajul tau! Aceasta piesa de schimb face parte din transmisia utilajului si are un rol important in functionarea acestuia. Aceasta piesa prezinta calitati tehnice deosebite datorita materialului foarte bun folosit in componenta sa. O astfel de piesa te va ajuta sa-ti exploatezi utilajul la maxim si sa protejezi piese mult mai costisitoare! Ai incredere in recomandarile specialistilor si alege acum acest produs!

Poti folosi acest simering si pentru puntea JCB PD40ITL pentru ca este compatibil! Echipa noastra de consilieri te ajuta sa gasesti piesa de schimb potrivita in cel mai scurt timp posibil, astfel incat sa-ti poti relua activitatea cat mai repede posibil. Oferim si servicii de mentenanta pentru a preveni orice oprire neplanificata in viitor. Vrei montarea piesei comandate la punctul tau de lucru? Vine service-ul mobil imediat! Vezi cate servicii interesante avem?

Simering butuc punte JCB PD40 - utilajul tau va fi in forta!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza grupul reductor ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in angrenaj.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii ?loveste? neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest simering butuc pentru punte JCB PD40 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest simering butuc punte JCB PD40 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura