Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc punte fata pentru incarcator frontal JCB 408

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 408
Out Of stock
Descriere
Nu lasa problemele cu utilajul tau greu sa iti blocheze activitatea! Opteaza pentru acest simering butuc punte fata JCB 408 de calitate superioara, il gasesti la noi in stoc! Aceasta componenta esentiala in transmisia utilajului tau face fata conditiilor grele de lucru. Montarea acestui element se face la puntea din fata a incarcatorului frontal. Noi suntem alegerea perfecta pentru ca venim cu o oferta avantajoasa si livrare rapida, astfel incat sa poti relua lucrul in cel mai scurt timp posibil!

Incarcatoarele frontale JCB 408BZX si JCB 408ZX pot sa se bucure de calitatile tehnice ale acestui simering butuc. La ACN Piese Utilaje ne ocupam de furnizarea pieselor de schimb, dar si de intretinerea si repararea utilajelor grele. Suntem ca un ?doctor? pentru echipamentele tale - ne asiguram ca primesc tratamentul de care au nevoie pentru a functiona la capacitatea lor maxima. Cu serviciile noastre de mentenanta si reparatii, vor fi gata sa infrunte orice provocare.

Simering butuc punte fata JCB 408 - expediere rapida oriunde in tara!
Un simering joaca un rol esential in felul in care grupul reductor isi pastreaza integritatea! Piesele angrenajului sunt protejate prin bariera pe care o creeaza acest simering in fata daunatorilor din mediul extern! Practic, asa inchei sesiunea de reparatii, cu acest simering, conceput anume sa protejeze grupul reductor! Asigura o functionare echilibrata a sistemului de transmisie finala. Astfel, praful, umezeala, rugina si alte impuritati vor pastra distanta!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii ?loveste? neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest simering butuc punte fata pentru incarcator frontal JCB 408 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Acest simering butuc punte fata JCB 408 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura