Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte fata JCB RTFL930

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Out Of stock
Descriere
Acest pinion satelit reductor JCB RTFL930 este la noi in depozit. Prin insasi denumirea lui descoperim o piesa speciala care are un rol aparte. Tine mult de mobilitatea miscarii, de eficienta ei. El este jucatorul creativ in echipa de componente a utilajului tau. Este Bernardo Silva al functionarii. Trebuie sa-l ai si tu in echipa de elita, altfel stivuitorul tau poate pierde partida. Il gasesti la noi. E perfect pregatit sa dea pasele decisive pe teren. El asigura drumul spre victorie! Produsul este compatibil si cu modelele: JCB RTFL930-2, JCB RTFL930-2LE, JCB RTFL930-2T2, JCB RTFL930-4, JCB RTFL930-4LE, JCB RTFL930-4T2.

Cuvantul care defineste, poate, cel mai bine industria unde lucrezi este ?greu?. Nimic nu e simplu atunci cand detii un parc de utilaje JCB. Modelele de piese de schimb sunt nenumarate. Pe care sa o alegi prima? Si de la cine mai intai? Vin apoi: montajul piesei, rapiditatea livrarii, siguranta pieselor de schimb, know-how-ul si multe altele. Nu poti sa faci asta singur si nici nu poti sa te risipesti la un numar mare de furnizori. E ineficient. Ai nevoie de cineva care sa aiba toate solutiile la un loc. Aceia suntem noi. Doar suna-ne si vei fi incantate de pachetul nostru de servicii.

Pinion satelit reductor JCB RTFL930 acum e al tau, esti fericit!
Pinionul satelit reductor butuc punte fata a fost proiectat pentru a reduce viteza si a mari cuplul de la transmisie catre rotile puntii fata. Acest lucru este necesar pentru a furniza putere si tractiune adecvata pentru deplasarea stivuitorului in fata.

Ia sa vedem, ce avem aici?
Te va intreba, in primul rand, consultantul nostru tehnic. El te va asculta atent, rotitele din capul lui se vor roti cu viteze ametitoare, toate variantele de solutii vor trece prin filtrul gandirii lui si, la final, evrika! Va alege solutia cea mai potrivita pentru problema ta. Participarea la acest game este gratuita. La ACN nu te costa nimic ca sa faci bani. Suni, intrebi si performezi. Iar daca vei comanda si piesa, nici nu vei avea timp sa bei o apa, pentru ca masina curierului iti va claxona deja in poarta.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, pentru ca un biblioraft bine organizat te scuteste de multe necazuri. Nu uita sa prinzi acolo si certificatul de garanitie pe care ti l-am trimis impreuna acel pinion satelit reductor butuc punte fata pentru stivuitor JCB RTFL930 sosit ieri. El acopera timp de 6 luni riscul unor defectiuni din fabrica.

Livrare
Acest pinion ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Nici nu se poate altfel pentru ca am ales sa colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare si poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul fara pata. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e loc de buna ziua.

Montaj
Daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit, ai parte de cea mai rapida metoda de a incepe din nou lucrul. Acesta va sti sa potriveasca piesa in ansamblu, interventiile lui vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
? 25 de dinti exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura