Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte spate pentru JCB 525

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Out Of stock
Descriere
Acest pinion satelit reductor JCB 525 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau. A fost conceput din cele mai bune materiale, a beneficiat de cei mai renumiti proiectanti, a trecut cu nota 10 toate testele de andurata. Exact ce-ti trebuia! Si nu este vorba doar despre acest produs. Noi iti oferim o paleta extrem de larga de piese de schimb performante. Utilajul tau nu va da gres in misiunea lui de a-ti duce obiectivele la bun sfarsit. Produsul este compatibil si cu variantele: JCB 525-50, JCB 525-50LE, JCB 525-50M, JCB 525-50S, JCB 525-58, JCB 525-58FS, JCB 525-67, JCB 525-67FS, JCB 525-67M, JCB 525-67SWAY si JCB525LE.

Intre business-ul nostru si al tau exista o relatie corecta si necesara. Tu ai nevoie de piese de schimb de cea mai buna calitate, noi avem nevoie de proprietari de utilaje de cea mai buna calitate. Impreuna ne atingem obiectivele si ducem economia mai departe. Muncim cu pasiune fiecare si incercam sa ne imbunatatim activitatea, incercam sa ne depasim limitele. Drumul catre succes este lung si anevoios si nimeni nu l-a parcurs vreodata de unul singur. Impreuna suntem puternici!

Pinion satelit reductor JCB 525 asigura utilajului tau doar satisfactii
Pinionul satelit reductor butuc punte spate are rolul de a transfera puterea si cuplul de la transmisie catre rotile puntii spate ale buldoexcavatorului. Prin intermediul unui sistem de angrenaje planetare, acesta transmite miscarea de rotatie a arborelui de iesire al transmisiei catre rotile puntii spate.

Oare cum se implinesc visele? Simplu, cu piese de la ACN!
Incearca sa profiti de cifre asa cum profiti de oportunitati. Una dintre ele ti-o ofera chiar ACN Piese Utilaje! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini intotdeauna lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi ca si pana acum, iar colegii nostri iti vor raspunde imediat! Ca si pana acum. Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montajintretinere, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate. Ca si pana acum!

Garantie
Nu lasam acest pinion satelit reductor butuc punte spate pentru incarcator telescopic JCB 525 singur in coletel, ca sa se plictiseasca! Ti-l trimitem impreuna cu certificatul de garantie, care acopera o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Fac echipa buna impreuna.

Livrare
Cand spui ACN spui vesti bune! Ce zici de o livrare rapida? Una care sa iti ofere posibilitatea sa intri in posesia piesei pe care o doresti, intr-un interval de timp de maxim 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara? Ta naaa, s-a rezolvat! Acest pinion satelit va ajunge la tine rapid! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact.

Montaj
Nu degeaba exista specialisti pe lume. Ce ne-am face fara ei? Montajul unui pinion satelit poate sa para, la prima vedere, o treaba usoara, dar nu e. Lasa-ti utilajul doar pe mainile unui profesionist, unul care are cunostintele si capacitatea de a efectua o lucrare pe cinste.

Specificatii tehnice:

? 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura