Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri cilindru cupa Caterpillar TH83

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH83
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa iti mentii incarcatorul telescopic Caterpillar TH83 in stare perfecta de functionare, nu uita sa ii verifici periodic cilindrul cupei multifunctionale. Acesta este un element important pentru performanta utilajului tau, care necesita o etansare corespunzatoare. Pentru a repara eventualele defecte ale cilindrului, iti recomandam acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar TH83 foarte rezistent. Acesta contine toate piesele de schimb necesare. Piesele sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Acestea pot face fata la presiuni si temperaturi mari, fara sa se deterioreze sau sa se fisureze.

La ACN Piese Utilaje disponibilitatea in stoc nu este o problema. Avem mai toate piesele de care ai putea avea nevoie. Fie ca ai nevoie de un asfel de set sau de piese mult mai mari si complexe, noi le avem pe toate. Daca nu stii exact ce piese ii se potrivesc utilajului tau, poti apela oricand la serviciul nostru de consultanta tehnica. Specilistii nostri vor avea grija ca experienta de cumparare a pieselor sa fie una extrem de placuta.

Avem cel mai rezistent set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar TH83!
Daca te intrebi ce a determinat defectarea vechiului set de garnituri, pot fi mai multe cauze posibile. De exemplu, uzura normala cauzata de utilizarea intensiva a incarcatorului telescopic, supraincalzirea cilindrului din cauza unui sistem de racire defect, coroziunea sau contaminarea cu particule de praf sau nisip. Pentru a preveni astfel de probleme, este bine sa faci o verificare periodica a starii cilindrului si sa il cureti dupa fiecare folosire.

Haide sa te ajutam!
Pentru a te ajuta sa repari cilindrul sau sa alegi piesele potrivite pentru utilajul tau, poti apela la serviciul de consultanta tehnica gratuita oferit de ACN Piese Utilaje. Specialistii nostri iti vor oferi solutii personalizate si adaptate la nevoile tale. Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa ne trimiti un email si iti vom raspunde cat mai curand posibil.

Livrare
Acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala pentru incarcator telescopic Caterpillar TH83 poate ajunge la tine in doar 24 de ore! ACN Piese Utilaje ofera livrare rapida in toata tara. Daca esti in apropiere de Bucuresti, poti sa iti ridici chiar personal comanda de la sediul nostru.Comanda acum!

Montaj
Pentru a asigura o instalare corecta si sigura a pieselor noastre de schimb, recomandam cu tarie ca montajul sa fie realizat in cadrul unui service specializat. Aceasta abordare garanteaza functionarea optima a echipamentului tau si prelungeste durata de viata a pieselor noastre de inalta calitate. Daca nu cunosti unul, noi iti putem oferi contactul unuia dintre service-urile partenere.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura