Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Alegand acest rulment butuc Dana Spicer 212-160 poti avea doar de castigat. La fel ca toate piesele noastre de schimb, si acest produs a fost conceput cu multa inteligenta tehnica, din otel de calitate, foarte rezistent. Astfel, acesta reprezinta o componenta de baza, de care utilajul tau are nevoie. Atunci cand vizezi achizitionarea unor piese de schimb, trebuie sa alegi tinand cont de calitatea acestora. Astfel, utilajul tau isi va face treaba fara oprire vreme indelungata.

O activitate eficienta intr-unul din sectoarele productive solicita nu doar un portofoliu de contracte reusite din punct de vedere financiar. Si nu doar flux de numerar pozitiv, nu doar un finantator de incredere sau angajati foarte bine pregatiti profesional. Aceasta solicita si furnizori care sa intervina eficient atunci cand parcul tau se ocupa de utilaje defecte si care au nevoie urgenta de o interventie mecanica. Nu lasa o astfel de situatie sa escaladeze, caci risti sa o scapi de sub control. Suna-ne si iti vom oferi toate solutiile. Si mecanic pentru reparatii daca e nevoie.

Alege acest rulment butuc Dana Spicer 212-160 - ai toate argumentele sa-l comanzi imediat!
Uneori zgomotul obisnuit al unei zile de lucru pe santier nu lasa loc semnalelor necunoscute care vin din zona sistemului de transmisie spre calea de rulare. Poti avea impresia ca totul e in regula pana intr-o zi cand te poate surprinde un crash instant al utilajului. De aceea, e bine sa efectuezi constant un control la transmisie vezi daca nu s-au tocit rulmentii, sau daca lubrifiantul nu s-a depreciat si daca nu au patruns corpuri straine sau, mai rau, apa.

Cine cere scapa de durere
De la noi nu obtii doar o piesa de schimb care iti va rezolva problema tehnica ci si recomandari argumentate pentru o reparatie corecta a utilajului tau. Te vom asista profesionist atunci cand utilajul tau sufera defectiuni sau cand trebuie supus unei operatiuni de inlocuire componente. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Restul este gratuit.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-160 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai, inclusiv, o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este important ca tu sa primesti si sa pastrezi pe toata perioada de valabilitate certificatul de garantie.

Livrare
Stim ca, in plina lucrare, esti pe graba! Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar acest rulment butuc va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, de la plasarea comenzii. Exista, insa, si posibilitatea de a face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, ne cunoastem, iti prezentam oferta noastra fizic, iar tu iti ridici, personal, piesa de schimb. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Montaj
Montajul este o operatiune extrem de importanta, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect si asigura-te de concursul unui mecanic specializat.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura