Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-B48

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Calitatea oricat de buna a rulmentilor dintr-un utilaj, de pilda, nu poate impiedica uzura lor accelerata daca nu sunt bine unsi cum trebuie. Sau daca a patruns apa ori particule metalice. Intr-o zi va trebuie sa fie schimbati. Asadar, nu pierde din vedere acest aspect relativ simplu si comanda acum de la noi un rulment butuc Dana Spicer 212-B48 care iti va acoperi cu brio aceasta necesitate. Este un produs cu un pret relativ mic. Cauta acest model original, pentru ca iti asigura fiabilitatea si functionalitatea optima. Noi al avem. Nu trebuie decat sa-l soliciti, iar noi ti-l trimitem. Sau il poti ridica direct din depozit.

Ne dorim sa fim steaua stralucitoare din portofoliul tau de parteneriate. Si o veste buna in portmoneul tau. Vrem sa fim mai mult decat magazinul care iti livreaza un produs de inlocuire, cand ai nevoie de unul. Pentru ca putem mai mult decat atat. Putem sa-ti oferim solutii personalizate, putem sa-ti intocmim un plan de revizii, putem sa-ti recomandam un mecanic, putem sa-ti schimbam ideea ca ?la noi nu se poate?. Se poate.

Rulment butuc Dana Spicer 212-B48 doza de vitamine pentru vigoarea utilajului tau
Un rulment butuc este astfel conceput incat sa reziste la exploatarea la capacitate maxima Este construit dintr-un otel special, foarte rezistent, tratat termic, destinat pentru performanta. Asigura mai multe functii esentiale cum ar fi transferul greutatii catre roti, diminuarea frictiunii la miscarea de rotatie si un consum mai scazut de combustibil. Mare grija! Urmareste sa fie tot timpul bine lubrifiat.

Serviciul de consultanta sinonim cu siguranta!
Parteneriatul cu noi iti confera siguranta ca deciziile pe care le iei sunt cele care iti sustin afacerea si o ajuta sa se dezvolte. Serviciul nostru de consultanta a fost special infiintat pentru ca fiecare client sa-si gaseasca aici raspunsurile si solutiile la problemele tehnice ridicate de utilajele lui. Nu trebuie decat sa intri in contact cu colegii nostri specialisti ca sa efectuati o selectie inspirata a piesei de schimb. Stai cu noi si tine-te informat cu tot ce este relevant in domeniu!

Garantie
Pe cat de asumat esti tu, asa suntem si noi. Atunci cand ai facut o investitie, iei in calcul inclusiv riscurile care o insotesc. Noi suntem aici ca sa le atenuam. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-B48 beneficiaza de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Aceasta este prevazuta in certificatul produsului pe care il vei gasi in coletul cu piesa alaturi de factura.

Livrare
Timpul poate fi inamicul numarul unu mai ales cand esti pus sa iei decizii in situatii neprevazute. De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a efectua expeditia in cel mai rapid mod cu putinta! Cu curierul rapid, sau prin ridicare personala din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... totul va fi bine!

Montaj
O achizitie inspirata te va feri de orice cheltuiala suplimentara si de gap-uri in procesul de productie. Prin urmare, lasa-te condus de instinct si opteaza pentru o manopera executata de mecanici specialisti. Iti putem recomanda un atelier de montaj din apropierea ta, la cerere. Sau iti putem trimite un mecanic la adresa utilajului.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura