Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-338

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Pentru o exploatare sigura si indelungata a transmisiei finale, echipeaz-o atunci cand este cazul doar cu piese de foarte buna calitate, care vin de la producatori recunoscuti. In cazul in care deplasarea nu mai este atat de sigura iar rotile dau semne de independenta, inlocuieste repede rulmentii butuc cu acest rulment butuc Dana Spicer 212-338 (cel din imagini). Este o componenta originala, este deosebit de rezistent la uzura avand o constitutie foarte robusta. Il gasesti la un pret super avantajos!

De-a lungul timpului te vei tot poticni in tot soiul de probleme, mare parte din ele de provenienta mecanica sau tehnica. Sunt momente in care trebuie sa iei decizii importante. Aceseta pot fi unele corecte sau unele eronate. Insa chiar daca fac parte din cea de a doua categorie, ajunge sa-ti propui sa iesi din zona irespirabila. Cand ai vointa, poti muta si muntii. Astfel ca, daca vreodata ai cumparat pentru utilajul tau nashpeta de piesa de schimb, e important sa iti asumi greseala si sa fii gata sa o indrepti. Piesele de calitate de la ACN sunt solutia cea mai la indemana. Uzeaza acum de ea!

Rulment butuc Dana Spicer 212-338 iti reseteaza transmisia utilajului
Produsul se monteaza intre reductor si fuzeta, asigurand transmisia de putere. Pentru a beneficia de o reparatie de lunga durata, recomandarea noastra este schimbarea rulmentilor in pereche. Pentru o reparatie completa, este importanta si inlocuirea simeringului de butuc. Piesa preia greutatea utilajului. Designul inovator al rulmentului asigura frecarea redusa in interiorul sau. Ca orice produs original, si acest rulment are o rezistenta crescuta la uzura.

Set de asi cu rulmenti in coada
Noi avem piese bune. Altii au piese bune. Piata e libera si linia de start e aceeasi pentru fiecare. Doar ca nu toti ajung la final in acelasi timp. Daca esti bun, devii campion, daca nu, te uiti la TV visand ca ai putea fi unul. Un campion are intotdeauna un atu. La noi acest atu este un serviciu de consultanta tehnica, cum nu mai gasesti in alta parte. Primesti recomandari legate de natura problemei tehnice, de modelul piesei compatibile cu utilajul tau, chiar si contactul unor mecanici profesionisti. Si toate acestea, retine, gratuit.

Garantie
Cumpara cu incredere de la noi acest rulment butuc Dana Spicer 212-338 Este o piesa incantatoare prin calitatile ei. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Livrarea piesei de schimb dorite este aparent o etapa intermediara in procesul de reparatie, dar pe care noi nu am scapat-o din vedere! Lucram cu firme de curierat foarte bune, piesa ta ajunge in maxim 24 de ore. Desigur, poti sa ne vizitezi personal la sediul nostru pentru a ridica produsul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Acest rulment cu care il inlocuiesti pe cel defect are nevoie de un montaj corect. Mai ales ca vorbim aici de o lucrare destul de complexa. Daca iti doresti durata lunga de functionare, respecta sfaturile noastre si lasa sa-si bage nasul doar un mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca sigur nu si-l va prinde iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura