Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-516

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Cu acest rulment butuc Dana Spicer 212-516 utilajul tau isi reface fortele pentru o exploatare eficienta. Nu este nevoie de studii aprofundate, sau de nopti pierdute in online, link dupa link care doar iti inrosesc ochii. Si evita sa suni la unii care si-au lasat numarul de telefon la tine in geam pe o coala de hartie. Caci nu sunt seriosi. Fii doar atent, cumpara piesa de schimb de care ai nevoie de la oamenii care se pricep, cumpara de la noi. Este compatibila cu utilajul tau. La noi vei gasi toate piesele necesare unei reparatii brici, plus un zambet. Suna!

Toate produsele pe care le aducem, ajung si se pastreaza in depozitul nostru intr-o perfecta stare de conservare. Din momentul in care sosesc, colegii le preiau si cu mare atentie le ordoneaza pe rafturi. Bine protejate de influenta factorilor externi, precum : apa, praful, agentii chimici, loviri sau tensiuni fizice. In curand acestea vor ajunge la clientii nostri, iar ei isi doresc piesa pe care o platesc, aceeasi care a iesit de pe poarta fabricii. Lucram cu grija ca sa nu ai griji.

Rulment butuc Dana Spicer 212-516 aduce lumina in functionarea utilajului tau
Acest tip de rulment inglobeaza cea mai moderna tehnologie si este fabricat de un brand de renume mondial. Este conceput dintr-un aliaj metalic si rezistent la exploatarea utilajului pe suprafete din cele mai neregulate. Rolul sau este indispensabil pentru deplasare si ajuta la o functionare impecabila, pe termen lung. Asigura transferul greutatii utilajului catre rotile lui, permite o frictiune mult diminuata, cat si la un consum mai scazut de combustibil. Mare grija la intretinerea lui. Evita patrunderea printre bile a apei sau a corpurilor straine.

Cu un telefon scapi de probleme!
Cand vine vorba de sustinerea activitatii clientilor nostri, ne setam obiective inalte si facem in asa fel incat serviciul nostru sa aduca plus valoare! Te invitam, asadar, sa aplici la serviciul nostru gratuit de consultanta. Odata intrat pe mana consultantilor nostri, vei sti sigur ca ai facut o alegere inspirata si ca recomandrile pe care le vei primi vor conduce catre un randament maxim. Suntem cu tine!

Garantie
Suntem adepti ai profesionalismului pana la cel mai neinsemnat amanunt. De aceea, nu ne poate scapa siguranta unei achizitii reusite din partea ta. Motiv pentru care iti oferim garantie pentru fiecare produs pe care il cumperi de la noi. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-516 dispune de o garantie ce este valabila 6 luni pentru defectunile provenite din fabrica!

Livrare
Lucram cu promptitudine ca de fiecare data! Domeniu in care activezi nu suporta termene amanate sau intarziate, motiv pentru care iti trimitem rulmentul comandat in maxim 24 de ore! Da, oriunde in tara! Intra pe site, plaseaza comanda si noi ne vom ocupa responsabil de procesul de expediere! Eventual contacteaza-ne utilizand orice data de contact pe care ti-o punem la dispozitie.

Montaj
Acum este momentul pentru a fi responsabil! Astfel, desi e alegerea ta, iti recomandam ca montajul sa fie realizat de un specialist in mecanica. Da-ne de stire daca ai nevoie de un contact bun cu un specialist si te vom ajuta. Un montaj profesionist prelungeste durata de exploatare a utilajului!

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura