Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-538

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Un rulment butuc Dana Spicer 212-538 aflat la noi in depozit este un etalon al calitatii. Nu ne aprovizionam cu produse imitatie sau second hand. Pe rafturile noastre se gasesc doar piese de schimb cu origine cunoscuta, care respecta toate normele de calitate. Sunt performante, sunt solide si rezistente. Si au un pret foarte bun. Ai toate atuurile pentru o decizie buna. Cumpara de la noi si utilajul tau va functiona la fel ca in prima zi. Iar tu iti vei putea desfasura programul fara intreruperi.

Invatam mereu lucruri noi. De exemplu ca afacerile din acest sector nu sunt o loterie. Nu alegi niste numere, pui banul pe ele si astepti sa castige altcineva pentru tine. O fi nevoie si de noroc dar doar circumstantial, uneori. In rest sudoare, ambitie si disciplina. Totul trebuie sa se intample fara gap-uri. Utilajul, piesele din componenta lui, operatorul, furnizorii, clientii. Noi ne-am organizat performant si nu ne permitem sa fim superficiali. Suntem implicati si responsabili. Vino cu noi!

Rulment butuc Dana Spicer 212-538 - are toate atuurile pentru o decizie buna!
Niciodata nu strica un sfat bun. Iata, de pilda supraincarcarea rulmentilor roata poate sa-ti faca mari probleme. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor utilajului.

Produsele noastre sunt la fel de bune precum servirea noastra!
Telefoanele echipei de consultanti sunt mereu pe modul ?urgenta!?, astfel ca niciun apel de la clientii nostri nu este ratat sau intarziat. Adreseaza-le orice intrebare si vei primi cel mai bun raspuns, in cel mai scurt timp. Fie ca plasezi o comanda ferma, fie ca vrei doar sa verifici oferta noastra, sau poate ai nevoie de ajutor cu un montaj urgent intr-un santier izolat, noi avem solutia de fiecare data! Toate informatiile le vei primi cu titlu gratuit.

Garantie
Timpul zboara cand totul este in regula, iar cele sase luni de garantie pentru acest rulment butuc Dana Spicer 212-538 nou trec acus acus. Orice problema se va rezolva in cel mai scurt timp, gratie certificatului de garantie, pe care il gasesti in colet, chiar langa factura care insoteste produsul. Ai 6 luni de garantie pentru orice defect din fabrica.

Livrare
Dupa ce plasezi comanda, fi sigur ca nu ai mult de asteptat! Curierii cu care lucram se misca extrem de iute si, in 24 de ore de la comanda, vei primi un telefon de la unul din ei, care te va intreba unde se face livrarea. Tot la telefon, iti poti programa o vizita la noi, ca sa ridici piesa personal. Tu alegi cum, apeleaza doar la datele din contact.

Montaj
Atunci cand primesti comanda pentru acest tip de rulment cineva in spatele lui are o mare nevoie. Fiecare piesa este la fel de importanta ca si utilajul in sine. Fara un rulment perfect lubrifiat utilajul te va lasa cand ti-e lumea mai draga . De aceea e necesar si un montaj facut de un specialist, mai ales ca necesita o presa speciala destinata montarii rulmentilor. Acesta va face o treaba buna, cu maini iscusite. In mod cert nu-l va lovi cu ciocanul.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura