Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-938

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Avariile la sistemul de transmisie iti pot afecta nu doar eficienta exploatarii, ci chiar ai siguranta. asa ca ar fi bine sa fii cu ochii pe el. Cand apar mirosul de incins sau sincopele in deplasare este foarte posibil sa se fi deteriorat rulmentii butuc si ai nevoie de noi ca sa iesi din impas. Cu acest rulment butuc Dana Spicer 212-938 sistemul de transmisie al utilajului tau isi recapata functionabilitatea asa cum te obisnuise. O piesa de o astfel de calitate nu este scumpa, raportat la avantajele pe care ti le ofera utilizarea ei. Rulmentul acesta este extrem de rezistent si de fiabil, este perfect. Hai sa ti-l trimitem, ceasul ticaie!

Noi suntem aici sa-ti sustinem eforturile de dezvoltare. Oricand te afli in impas, apeleaza cu incredere la noi si rezolvam. Caci ne-am dotat cu piese si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilajele agricole si cele din domeniul constructiilor. Si mai avem si o echipa de specialisti care iti pot oferi suport tehnic calificat. Suna-ne si vei gasi cele mai eficiente solutii pentru problemele tehnice pe care le intampini. Ba chiar poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau, ca sa scapi de griji pe termen lung.

Rulment butuc Dana Spicer 212-938 - o piesa fara cusur!
Aceast produs prezinta o mare importanta pentru sistemul de transmisie. Faciliteaza transmiterea greutatii utilajului pe roti. De aceea este cel mai puternic expus la uzura sau la infestarea cu impuritati sau cu apa a interiorului sau. Fa o prioritate din verificarea periodica a rulmentilor, precum si lubrifierea lor daca vaselina initiala si-a diminuat volumul.

Cand esti informat, iei decizii dintr-o dat?!
Credem ca acoperim toata problematica legata de functionarea utilajelor tale. Stim ca sunt momente in care defectiunile te lovesc cand te astepti mai putin. Sau cand nu esti sigur de compatibilitatea piesei de schimb pe care trebuie sa o cumperi pentru utilajul tau. Ca sa faci economie de timp, apeleaza cu incredere la noi. Consultantii nostri se documenteaza in permanenta si isi fac update-ul cu cele mai noi informatii. Ne suni si ne expui pe scurt problema, iar noi iti oferim solutia optima pentru rezolvarea ei. Si nu te costa nimic. Atat de simplu!

Garantie

Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si, ca sa intarim acest lucru, afla ca acest rulment butuc Dana Spicer 212-938 beneficiaza de 6 luni garantie daca intampini cumva defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le vei gasi in interiorul coletului cu piesa comandata.

Livrare

Stim cat de mult conteaza timpul destinate reparatiilor si il vrei tot mai scurt, de aceea ne vom misca cu mare talent. Iti livram produsul comandat in cel mult 24 de ore, in orice parte a tarii te-ai afla. Suna-ne sau cere o oferta online si produsul pleaca imediat spre tine. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, la doi pasi de Capitala. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Sa fim cu totii multumiti.

Montaj

Daca vrei sa beneficiezi plenar de performantele piesei inlocuite, iti recomandam ca montajul sa fie realizat de un mecanic calificat, in cele mai bune si mai sigure conditii. Doar nu-ti doresti lucrari de mantuiala, pe principiul ?merge si asa?. Uite ca nu merge oricum, un montaj impropriu inseamna, in multe cazuri, bani aruncati pe fereastra. Asadar - calitate inainte de toate! Chiar si cand e vorba de montaj.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura