Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri cilindru cupa Caterpillar 438C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438C
Out Of stock
Descriere
Daca ai un buldoexcavator Caterpillar 438C si vrei sa ii repari cilindrul, ai nevoie de un set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 438C de calitate. Acest set contine piese care asigura etansarea si functionarea optima a cilindrului hidraulic. Setul este fabricat de un producator de renume mondial si este compatibil cu modelul tau de utilaj.

La ACN Piese Utilaje gasesti o gama variata de piese pentru utilaje din domeniile constructiilor si agriculturii. Fie ca ai nevoie de piese pentru motor, transmisie, electrica, hidraulica, senile sau caroserie, noi avem solutia pentru tine. Iti oferim produse de calitate, la preturi avantajoase si cu livrare rapida.

Set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 438C - Lucrurile mici fac diferenta
Un set de garnituri uzat sau deteriorat poate cauza scurgeri de ulei, pierderi de presiune, zgomote anormale sau functionare defectuoasa a cilindrului. Aceste probleme pot afecta performanta si siguranta utilajului tau. De aceea, iti recomandam sa verifici periodic starea garniturilor si sa le inlocuiesti la timp.

Scapa de griji!
Daca ai intrebari despre acest produs sau despre alte piese din oferta noastra, nu ezita sa ne contactezi. Te poti baza pe consultanta gratuita a specialistilor nostri, care te vor ajuta sa alegi cea mai buna optiune pentru utilajul tau. Suntem aici pentru tine!

Livrare
Livrarea rapida este unul dintre avantajele pe care ti le oferim. In doar 24 de ore, poti primi acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala pentru buldoexcavator Caterpillar 438C incredibil, la adresa ta sau la cea indicata de tine. Daca iti doresti sa vezi produsul inainte de a-l cumpara, poti sa vii la sediul nostru de langa Bucuresti, unde te vom primi cu respect si amabilitate.

Montaj
Montajul produsului pe care l-ai ales este o operatiune delicata, care necesita personal calificat si echipamente adecvate. De aceea, iti sugeram sa nu incerci sa faci montajul singur, ci sa te adresezi unui service autorizat. Daca ai nevoie de ajutor, poti conta pe noi.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura