Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-945

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau stie sa te traga de maneca atunci cand se confrunta cu problemele tehnice. Tu doar deschide ochii si urechile. Uite, acum acum ti-a transmis ca-i trebuie niste piese noi la sistemul de transmisie. Nu mai pierde vremea, scoate-l din incurcatura. Iti recomandam sa o faci cu un rulment butuc Dana Spicer 212-945 O piesa care face toti banii, fiabila si rezistenta, pe care calitatile careia te poti baza. Asigura-i utilajului tau suplimentul de performanta cu piese de schimb de prima mana, care nu cedeaza la orice hop. Rulmentul acesta este o alegere perfecta. Pune-l la treaba, iti va depasi asteptarile!

Noi nu umblam cu solutii pe bucati, sferturi de recomandari si sfaturi dupa ureche. Punem calitatea pe primul loc in tot ceea ce facem, este cartea noastra de vizita. Piesele de schimb pe care ti le punem la dispozitie sunt destinate exploatarii pe termen lung, capabile sa-ti ofere randamentul pe care ti-l planifici. Cand ai nevoie de o interventie pentru intretinerea utilajului tau, contacteaza-ne cu toata increderea. Stim cat de mult conteaza sa solutionezi problemele tehnice la minut, astfel ca iti oferim tot suportul necesar. Suna-ne!

Rulment butuc Dana Spicer 212-945 - o piesa fara cusur!
Aceast produs prezinta o mare importanta pentru sistemul de transmisie. Faciliteaza transmiterea greutatii utilajului pe roti. De aceea este cel mai puternic expus la uzura sau la infestarea cu impuritati sau cu apa a interiorului sau. Fa o prioritate din verificarea periodica a rulmentilor, precum si lubrifierea lor daca vaselina initiala si-a diminuat volumul.

Cand esti informat, iei decizii dintr-o dat?!
Credem ca acoperim toata problematica legata de functionarea utilajelor tale. Stim ca sunt momente in care defectiunile te lovesc cand te astepti mai putin. Sau cand nu esti sigur de compatibilitatea piesei de schimb pe care trebuie sa o cumperi pentru utilajul tau. Ca sa faci economie de timp, apeleaza cu incredere la noi. Consultantii nostri se documenteaza in permanenta si isi fac update-ul cu cele mai noi informatii. Ne suni si ne expui pe scurt problema, iar noi iti oferim solutia optima pentru rezolvarea ei. Si nu te costa nimic. Atat de simplu!

Garantie
Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si, ca sa intarim acest lucru, afla ca acest rulment butuc Dana Spicer 212-945 beneficiaza de 6 luni garantie daca intampini cumva defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le vei gasi in interiorul coletului cu piesa comandata.

Livrare
Stim cat de mult conteaza timpul destinate reparatiilor si il vrei tot mai scurt, de aceea ne vom misca cu mare talent. Iti livram produsul comandat in cel mult 24 de ore, in orice parte a tarii te-ai afla. Suna-ne sau cere o oferta online si produsul pleaca imediat spre tine. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, la doi pasi de Capitala. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Sa fim cu totii multumiti.

Montaj
Daca vrei sa beneficiezi plenar de performantele piesei inlocuite, iti recomandam ca montajul sa fie realizat de un mecanic calificat, in cele mai bune si mai sigure conditii. Doar nu-ti doresti lucrari de mantuiala, pe principiul ?merge si asa?. Uite ca nu merge oricum, un montaj impropriu inseamna, in multe cazuri, bani aruncati pe fereastra. Asadar - calitate inainte de toate! Chiar si cand e vorba de montaj.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura