Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-78

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Traim anii in care lumea nu mai merge sa vada clowni la circ. Pentru ca acestia vin singuri la tine in casa. Prin TV, prin radio sau online. Politicieni, pupeze botoxate, fotbalisti impiedicati, ghicitori in mamaliga, un intreg bestiar. E un circ continuu, o panarama cum ar spune ?the mechanic? nea Petrica. Iar cand ti-ai tras o heavy machine si intr-o zi ai nevoie sa ii schimbi un rulment diferential punte Dana Spicer 111-78 nu mai e nevoie sa cauti prin lumea aia nebuna. Il suni pe nea Petrica si rezolva el. O sa bodoganeasca un pic, caci asa e omul competent, mereu nemultumit, dar cand ai sa vezi masina tragand la forta ai sa te destresezi instant.

Banii vin banii pleaca, du-te ia-ti o guma, ia-ti o geaca? iar dupa ce iti faci pofta mergi si ia ce trebuie pentru utilajele tale care lucreaza ca tu sa ai de toate. Daca tragi de el pana se sufoca, daca nu ii faci reviziile reparatiile la timp, sau daca il burdusesti cu tot soiul de ieftinaciuni de aiurea care, la final, banii nu mai vin ci doar pleaca si tu ramai fara nimic pe sub geaca. Suna la noi si te ferim imediat de pacatul suficientei. Vei primi toate recomandarile potrivite astfel incat activitatea ta sa mearga precum ceasul atomic. Vei avea economii consistente. Iar asta iti va aduce fericirea. Banii vin banii pleaca, ACN ti-i inmulteste, nu ti-i toaca!

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-78 pentru o functionare ca in filme
Atunci cand un rulment diferential se uzeaza, inlocuirea se face in pereche, astfel incat sa nu se produca jocuri. Rulmentul din imagine este potrivit pentru montarea in punte a utilajului. Rolul acestuia este sa echilibreze distributia miscarii catre roti. Desi este o piesa pe care nu o vedem in actiune fiind ascunsa in diferential, acest rulment este un element indispensabil deplasarii utilajului.

Ti-a batut recomandarea in geam
? in zori de zi luminoasa. Ea era despre rolul acestei piese si importanta ei tehnica. De aceea trebuie sa fii pregatit si pentru inlocuirea ei. Pentru ca exista situatii cand fenomene desfasurate in timp dau nastere la defectiuni accidentale (catastrofice, bruste), asa cum este cazul uzurii suprafetelor de contact. Fa-ti intotdeauna un plan de back up pentru acest rulment, ca sa ai intotdeauna la dispozitie imediata un inlocuitor pe masura.

Garantie
Noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-78 nu vei plati niciodata pentru defectiuni care apar din vina producatorului.

Livrare
Expediem acest rulment oriunde este nevoie de el, in tara. Ca sa fie totul in regula, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata deschiderea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din Bucuresti. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montajul acestui rulment, sau la montajul oricarei alte piese de schimb cumparate de la noi, nu ezita sa ne contactezi. Iti punem la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independent priceputi, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura