Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-196

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-196 se afla permanent la noi in stoc doar in variantele lui originale. Am fost de multe ori surprinsi sa aflam de la clientii nostri ca au incercat mai intai cu piese de mana a doua. Avem inboxul plin cu astfel de mesaje si cu regretele lor pentru decizia de a apela la furaciuni. A trebuit sa o pateasca pentru a realiza ca un utilaj functioneaza pe termen lung doar doar cu piese de schimb de calitate. Noi detinem aceste piese. Poti comanda oricand. Poti comanda si acum.

Toata activitatea noastra urmarese servirea cu maxima celeritate a clientilor nostri. Atunci cand ajung la noi in depozit, sunt concentrati si seriosi. Nu vin ca sa se odihneasca sau sa isi faca vacanta. Vin pana aici pentru ca au o nevoie, pentru ca utilajul lor are o problema. De pilda, pentru ca ii lipseste un rulment diferential sanatos, de prima clasa. Iar daca au ajuns aici inseamna, in primul rand, ca au avut incredere. Increderea clientilor nostri este o avere. O tinem pe birou la loc deschis. Este singura valoare care ne-ar placea sa fie furata. Ca sa o aiba si altii.

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-196 da sens miscarii utilajului tau
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Practic intregul efort de miscare si inaintare al masinii trece prin ?dispeceratul? acestui subansamblu. Astfel, daca rolul cutiei de viteze este acela de a transmite putere la roti, intr-un mod controlat, diferentialul ajuta in momentul virajelor, ca rotile sa aiba turatii diferite pentru ca masina sa se comporte normal.

ACN este model!
Striga lumea dupa el. Dar aveti piesa aceea? Ce recomandare imi faceti, diferentialul meu a inceput sa cante! Eu vreau lubrifiant pentru rulmenti, caci pierd partida de curling, nu mai aluneca bine! Eu vreau pe nea Petrica! Nea Petrica sa vina acum! Eu vreau doar sa va salut, caci piesa aceea pe care am cumparat-o deunazi, a fost perfecta! E grea viata de consultant tehnic la ACN? Deloc, e doar un sir neintrerupt de momente frumoase, in care oamenii vin, cer si primesc. La slujba, preotul spune, la final, Doamne ajuta! Dar nu stii daca e posibil. La ACN, consultantul iti spune, la final, piesa asta ajuta! Si chiar ajuta.

Garantie
Cumparand acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-196 afla ca piesa vine insotita de toate actele necesare. In plus, timp de 6 luni beneficiezi de o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Totul e scris, nu spunem lucruri ca sa te impresionam inutil. Vei gasi, de altfel, certificatul in pachetul cu piesa. E valabil si chiar ajuta.

Livrare
Ai cautat o piesa de soi, ne-ai gasit pe noi, ai vorbit, ai comandat, rulmentul spre tine a plecat! N-am gasit alta rima! Dar am gasit serviciile de curierat, care iti livreaza deindat?. Nici nu te speli pe fata bine, curierul e la tine. Plata o faci la livrare si nici capul nu te doare. Poti verifica pachetul ca sa vezi ca e rulmentul. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Cu tact.

Montaj
Daca vrei sa te bucuri de o functionare indelungata a rulmentului mult dorit, fa gestul intelept de a te orienta spre un mecanic care sa iti asigure un montaj reusit. Daca faci un gest de zgarcenie si te avanti pe teritoriul necunoscut al reparatiei de unul singur, risti ca piesa sa se uzeze inainte de termen. Poate nu stiai, lenesul mai mult alearga, iar zgarcitul mai mult plateste.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura