Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-214

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Mos Craciun cu plete dalbe, a sosit de prin nameti si aduce acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-214 pentru fete si baieti. Cei care au fost cuminti, care si-au respectat contractele de executie si si-au facut beneficiarii fericiti. Caci daca bine faci, bine gasesti. La ACN minunile nu se intampla doar de Craciun, ci in tot timpul anului. Mosul aduce in sacul lui fermecat tot ce isi doresc in scrisorile electronice antreprenorii cu utilaje grele. Si nu vine tocmai din indepartata Finlanda, ci de aici, de langa Bucuresti. Unde se afla depozitul nostru. Vine si la tine rulmentul, ho ho ho!

Depozitul nostru este locul magic unde orice dorinta tehnica este indeplinita. Si nu este doar locul ci si mai ales oamenii. Aici vei intalni o comunicare foarte deschisa, multa intelegere si bun simt. Pe care o ai cu oameni calzi, pregatiti si cinstiti. Noi nu iti spunem una si te trezesti cu alta. Daca specialistul nostru iti recomanda o piesa de schimb ca fiind cea care iti trebuie, sa stii ca asa este. Daca el te asigura ca aceasta va ajunge la tine in 24 de ore de la data comenzii, chiar atunci ajunge. Primesti toate aceste beneficii gratuit. Si iti multumim ca te-ai oprit la noi.

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-214 poarta in spate un munte de inventivitate
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Cateva cuvinte despre acesta. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Nu poti sa ii cunosti pe toti, ajunge sa ne cunosti pe noi
Uneori ai senzatia ca ai cunoscut prea multa lumea. Alteori ai senzatia ca ai cunoscut atata lume degeaba, nu te ajuta la nimic. De un lucru sa fii sigur, pentru business-ul tau e suficient sa ne cunosti pe noi. Pentru ca te ajuta. Serviciul nostru gratuit de consultanta are grija de nevoia ta de informatie. Trebuie doar sa ne faci atenti iar colegii nostri raspund imediat. Iti ofera pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului. Nu poti sa ii cunosti pe toti, ajunge sa ne cunosti pe noi!

Garantie
Este important sa ai toate documentele legate de produsul comandat in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-214 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Aceasta coroana ajunge la locul tau de exploatare rapid si in siguranta. La noi piciorul sta intotdeauna apasat pe pedala de acceleratie, alta stare nu stim. Colaboram cu firme serioase de curierat care inteleg la fel ca noi urgenta. Plata o poti face la primire. Si tot la primire poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Castigam timp impreuna.

Montaj

Montajul este, fara indoiala, momentul acela cand rulmentul isi face aparitia in prima linie a sistemului diferential. Iar modul in care este efectuat afecteaza calitatea si perenitatea serviciului! De aceea, lasa mecanicul profesionist sa isi faca treaba si rezista tentatiei de a o face pe eroul tehnician, chiar daca la prima vedere totul pare la indemana. In ce priveste montajul unui rulment, nu e.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura