Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 315-111-78

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Cu acest rulment diferential Dana Spicer 315-111-78 aflat la noi in depozit, utilajul tau lucreaza la parametrii doriti. Duduie! Sigur si fara incidente. Cand apar fisurile sau uzura, caci rulmentul este o piesa expusa la forte fizice extreme, nu iti pierde vremea cu solutii neinspirate. Nu este ca la jocurile de noroc, este chiar un pic invers. Cauta un produs care sa merite efortul si banii. Cumpara piesa de schimb de la noi si utilajul tau va lucra intr-o veselie. La noi vei gasi tot ceea ce iti trebuie, plus un loc de buna ziua.

Stii cate componente are utilajul tau? Nu stii si nici nu e important. Important e sa stii ca poti avea parte de tot atatea defectiuni cate piese are masinaria. Multe, nu? Adica multe griji, adica multi bani cheltuiti pe reparatii. Multe piese de schimb, adica multe diverse magazine. Adica ?prea multa bataie de cap, mai bine ma las de meserie?. Dar tu nu esti acela care sa renunte si nici noi nu suntem noi aceia care sa te lase la greu. La cate defectiuni ai putea avea, noi avem la toate solutii. E bine acum? E bine. Orice alta varianta nu iti da, iti ia. Hai la depozitul ACN. Vei fi cu siguranta incantat, de piese si de preturile lor bune!

Rulment diferential Dana Spicer 315-111-78 recomandabil indiferent de situatie
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Astfel, daca rolul cutiei de viteze este acela de a transmite putere la roti, intr-un mod controlat, diferentialul ajuta in momentul virajelor, ca rotile sa aiba turatii diferite pentru ca masina sa se comporte normal.

Vino ca vreau sa iti spun ceva!
Daca nu stii care este piesa compatibila pentru utilajul tau, nu-ti face probleme pentru atata lucru, caci nu esti singur prin lumea sectoarelor productive. Nu trebuie decat sa ne suni si sa ne spui cateva lucruri despre ce se intampla cu utilajul tau, iar noi depistam problema. Colegii nostri, specialistii tehnici, sunt foarte pregatiti si sunt gata sa-ti raspunda la intrebari ori de cate ori ai nevoie. Consultanta lor de specialitate iti este oferita gratuit.

Cumpara cu incredere acest rulment diferential Dana Spicer 315-111-78 Este verificat pe intreg lantul tehnic - de la conceptie, pana la fabricatie si distributie. Si, chiar si asa, este insotit de o garantie pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Iti putem expedia acest rulment oriunde in tara, in maxim 24 de ore. Atunci cand este urgent pentru tine, noi te intelegem si facem in asa fel incat sa iti depasim asteptarile. Deci, nu-ti face griji pentru operativitatea expeditiei. Iti trimitem produsul acolo unde esti. Desigur il poti ridica direct de la sediul nostru, daca esti in trecere prin Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Oferim, la pachet, recomandari pentru montaj clientilor nostri! Cunoastem profesionisti cu experienta, avem contactele lor si putem asigura serviciul lor. Rulmentul diferential isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta daca este montat corect si la timp. Asadar, daca nu stii incotro sa te indrepti, da-ne un mesaj si te indrumam catre cateva contacte sigure la tine in zona.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura