Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-76

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Calitatea proasta a rulmentului butuc iese la suprafata mai repede decat te astepti. Primul simptom? Utilajul n-o sa mai raspunda la comenzi. Exact cand ai cea mai mare nevoie. Nu te juca, asadar, de-a da-mi-o mie/na-ti-o tie atunci cand alegi un rulment diferential Dana Spicer 603-211-76 Opreste-te doar la un model original, unul rezistent si fiabil. Si nu este nevoie sa scormonesti peste tot, noi il avem. Suna-ne si noi ti-l trimitem. Sau il poti ridica direct din depozit.

In business functioneaza un set de reguli. Nici nu s-ar putea altfel. Anarhia nu aduce progres. Unele regului sunt scrise altele sunt de la sine intelese. Una dintre acestea nescrise este aceea ca, fara parteneri seriosi si credibili, nu mergi mai departe. A expedia o piesa intre doua postari pe instagram poate sa faca oricine. Chit ca ti s-a cerut una si ai expediat alta. Ce sa-i faci daca te uiti absent cum se prostesc cu totii pe tiktok? Noi nu lucram asa. Noi suntem acolo unde esti si tu. Suntem cu ochii la tine si nu la social media. De astfel de parteneri ai nevoie. Gata sa iti satisfaca nevoia. Suni, ceri, primesti. Asa cum te-am obisnuit.

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-76 are in spate aripi de inventivitate
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor etc.

Nu trebuie sa ii cunosti pe toti, este suficient sa ne cunosti pe noi
Uneori ai senzatia ca ai cunoscut prea multa lume. Alteori ai senzatia ca ai cunoscut atata lume degeaba, pentru ca nu te-a ajutat la nimic. De un lucru sa fii sigur, pentru business-ul tau e suficient sa cunosti doar cativa oameni relevanti. Adica sa ne cunosti pe noi. Pentru ca te ajuta. Serviciul nostru gratuit de consultanta are grija de nevoia ta de informatie. Trebuie doar sa ne activezi iar colegii nostril vor raspunde imediat. Si iti vor oferi pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului. Nu trebui sa ii cunosti pe toti, este suficient sa ne cunosti pe noi!

Garantie
Este important sa ai toate documentele legate de produsul comandat in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Acest rulment diferential Dana Spicer 603-211-76 vine insotit de actele necesare, complete, semnate si stampilate. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest rulment ajunge la exploatatia unde lucrezi, rapid si in siguranta. La noi, piciorul sta intotdeauna apasat pe pedala de acceleratie, alta stare nu cunoastem. Colaboram cu firme serioase de curierat care inteleg la fel ca noi ce inseamna o urgenta. Plata o poti face, desigur, la primire. Si tot la primire poti verifica pachetul inaintea efectuarii platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Castigam timp impreuna.

Montaj
Montajul este momentul acela cand rulmentul isi face aparitia in prima linie a sistemului de transmisie. Iar modul in care este efectuat afecteaza calitatea si perenitatea serviciului! De aceea, lasa mecanicul profesionist sa isi faca treaba si rezista tentatiei de a o face pe eroul tehnician, chiar daca la prima vedere totul pare la indemana. In ce priveste montajul unui rulment, nu e.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura