Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Daca te hotarasti in sfarsit ca ai nevoie de un rulment diferential Dana Spicer 603-211-85 hai sa o rezolvam si pe asta! Il avem in depozit, ia uite ce bine arata! Nu te incarca prea mult cu celelalte detalii, avem solutii si pentru ele. Il ambalam cum trebuie ca sa nu se deterioreze pe drum. Il expediem cu viteza data la maxim. Stim si cine poate sa ti-l monteze. Indiferent unde te afli. Problema aceasta e rezolvata integral. Mai usoara ca o integrama.

Am strans o experienta frumoasa de cand functionam in acest domeniu. Nu uitam nimic din ce am trait, totul este asezat in vitrina de experiente revelatoare. Si nu sunt putine. Ne-am ridicat impreuna. Am invatat impreuna sa stapanim furiile economiei si le-am imblanzit intotdeauna impreuna. Pentru ca ne-am ajutat unul pe celalalt. Mergem mai departe si reusim impreuna.

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-85 iti repune diferentialul pe directia buna
In general, diferentialul este o piesa rezistenta care necesita periodic intretinere. Fiind un angrenaj inchis, protejat de exterior, are nevoie de atentie. Dar sunt cazuri in care diferentialul se poate strica de tot sau bloca. Acest lucru apare in general atunci cand nu mai are lubrifiere suficienta. Adica atunci cand a cedat o garnitura de la rulment sau capac si s-a scurs uleiul. Iata de ce este necesar o pereche de rulmenti diferential de calitate, bine lubrifiati si perfecti din punct de vedere constructiv.

Siminoc, siminoc, hai cu noi ca este loc?
?antreprenorii din sectoarele productive, specialistii mecanici, firmele de transport si curierat, asiguratorii si cei care asigura suportul pentru buna functionare a activitatii. Dincolo de caracterul diferit al activitatilor noastre, trebuie sa ne unim fortele pentru a face fata obstacolelor care apar in munca noastra. Serviciul nostru gratuit de consultanta tine oamenii de afaceri departe de necazuri. Colegii nostri raspund la primul apel si pot oferi pe loc si gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari pentru un montaj reusit, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului. Nu ajunge sa intri in joc, trebuie sa stii sa tii ritmul. Te ajutam noi.

Garantie
Unul dintre cele mai importante criterii, prin care se face selectia pieselor de la noi din depozit este fiabilitatea acestora in regim de exploatare. Clientii nostri au fost obisnuiti sa primeasca produse de calitate si sa-si rezolve cu succes problemele, cand acestea apar. Acest rulment diferential Dana Spicer 603-211-85 primeste si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Dupa ce plasezi comanda, poti sa dai start cronometru, nu trec niciodata 24 de ore pana ajunge. Colaboram cu cei mai seriosi curieri, ca sa nu apara surprize neplacute. Expedierea produselor noastre, indiferent de marime sau complexitate, se face in conditii de siguranta si cu rapiditate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Nu conteaza cat de departe se afla punctul de lucru, piesa ajunge acolo in timpul promis.

Montaj
Daca esti un antreprenor serios atunci aproape sigur iti cunosti utilajele la perfectie. Le stii fiecare particula, fiecare piesa si fiecare caracteristica a acestora. Totusi, iti recomandam sa efectuezi operatiunile de reparatii si mentenanta cu ajutorul unor specialisti instruiti pentru asta. Iar daca nu cunosti unul iti putem recomanda noi, avem o agenda completa. Pe regiuni, pe judete, pe localitati. La nevoie, vin ei la tine pe santier, pe camp, oriunde e utilajul oprit, pentru interventie.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura