Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-89

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
In seara asta mare, cu totii vom canta, va fi o sarbatoare, pe care n-o vom uita?e si firesc acum, cand toate problemele s-au rezolvat, cand acest rulment diferential Dana Spicer 603-211-89 comandat de la ACN Piese Utilaje a ajuns la timp, iar mecanicul recomandat de consultantii nostri a efectuat reparatia. Utilajul este, din nou, in mare forma, iar lucrarea contractata a fost finalizata la timp. Ne-am incasat banii la timp iar acum, cum le sta bine unor oameni de succes, suntem pregatiti pentru urmatoarea lucrare. Cu ACN langa tine, nu ai de ce sa te temi.

La ACN Piese Utilaje vei gasi intotdeauna produsele destinate transmisiei de care ai nevoie si nu numai. Iar aceasta este posibil, pentru ca ne reinnoim constant stocurile, pentru ca ne mulam pe cerintele clientilor nostri dar si la ultimile descoperiri in materie. La noi nu se astepta niciodata cand se comanda o componenta, pentru ca ne-am organizat astfel incat sa eliminam timpii morti. Asadar, daca utilajul unui client solicita o reparatie, o revizie sau ceva, suna-ne si vom descoperi impreuna cauza problemei si piesele necesare. Specialistii nostri sunt alaturi de tine!

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-89 da o noua definitie calitatii
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Cateva cuvinte despre acesta. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Cine nu are batrani, sa ii cumpere
Iar cine nu se descurca in materia despre rulmentii Dana Spicer sa ne caute. Fara indoiala ca exista viata pentru utilajele tale si dincolo de ACN, dar suntem aproape siguri ca nu e chiar atat de buna. Asadar, ofera-le credit colegilor nostri din departamentul tehnic si ei te vor rasplati corespunzator. Astfel, iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie, in mod gratuit. Iti vor recomanda, in plus, rulmentul compatibil cu modelul tau de utilaj, se vor ocupa de expedierea ei si, la nevoie, chiar si de montaj. Te asteptam bucurosi!

Garantie
Nici nu stii cum zboara timpul, asa repede trec si cele 6 luni de garantie pentru acest rulment diferential Dana Spicer 603-211-89 Este suficient ca acest articol sa ajunga la tine cu vreun viciu de fabricatie. Nu-i nimic, piesa va fi insotita de un certificat de garantie. Il activezi, primesti o piesa noua, nu platesti nimic, utilajul e voinic. Garantia achizitiei facute este un lucru firesc la ACN. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara, iar tu poti verifica piesa inainte de a o plati, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Daca preferi sa vii direct la sediul nostru, o poti avea chiar astazi! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru montaj sau orice alta interventie care necesita dezasamblare, nu ezita sa ne ceri ajutorul si iti trimitem rapid si direct un mecanic bine pregatit la punctul in care iti desfasori activitatea. Alegand serviciile noastre, vei fi scutit de neplaceri si vei beneficia doar de un feedback favorabil.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura