Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-57

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential Dana Spicer 603-211-57 nu are deloc un pret care sa iti taie cheful si respiratia, mai ales daca il schimbi la timp. Caci pretul real al unei piese de schimb nu include doare ce scrie pe eticheta, ci si manopera cu reparatia, si lubrifierea, si cate si mai cate. Asadar nu trage prea mult de piesele uzate caci te va costa suplimentar. Ai putina grija de utilajul tau. Si, gija mare, nu-ti batjocori utilajul cu piese de la targ, de pe paturica. Nu functioneaza. N-a functionat niciodata. Cauta-ne ca sa fie treaba buna.

Traim vremurile in care imposibila a ramas doar depasirea vitezei luminii, desi nici aici nu mai e asa de sigur. Rar mai apar probleme, mai ales de natura mecanica sau tehnica, fara sa apara imediat si solutiile pentru rezolvarea lor. Nu e nevoie decat de un singur lucru - de un diagnostic corect al situatiei. Daca utilajul tau s-a defectat, poti fi sigur ca undeva in lume exista deja solutia la aceasta problema. Iar daca este in lume, atunci o avem si noi. Acum este doar un apel telefonic distanta. Primesti toate informatiile pentru o decizie corecta. Diagnosticam pentru linistea ta.

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-57 alunga tristetea unui utilaj defect
O problema importanta cu care se confrunta rulmentii este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Inclusiv apa poate sa dauneze si sa aiba un impact negativ asupra durabilitatii. Se impun urmatoarele actiuni: evitarea acumularii de resturi, controale de rutina, descoperirea punctelor de scurgere.

Am cu ce!
Ma, am cu ce! Ne canta Artanu intr-un frumos cantec rock. Si, il canta de parca ne-ar cunoaste pe noi, cei de la ACN Piese Utilaje. Pentru ca avem cu ce. Avem produse de cea mai buna calitate. ?V-o prezint pe piesa mea/E model si mai ceva!?, gen. Avem oamenii cei mai pregatiti de pe piata si care iti sunt de real folos, la orice ora apelezi la competenta lor. ?Omul meu la toti le place/ca-l are pe vino-ncoace!?, gen. Si avem in portofoliu cei mai buni clienti, cei pe care si-i doresc toti. ?Clientul meu e manager, urca firma pan? la cer!?, gen. Ok, cantam, ne distram, pauza s-a terminat, dati drumul la lucru utilajului. Si povestiti si altora de ACN Piese Utilaje si de ce anume poate. ?Am cu ce ma lauda/sa stie toata lumea!?, gen.

Garantie
Achizitionand de la noi acest rulment diferential Dana Spicer 603-211-57 afla ca va sosi insotit de toate actele necesare. In plus, timp de 6 luni beneficiezi de o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Totul est scris, nu spunem lucruri ca sa te impresionam caci nu intentionam sa te luam de sotie. Vei gasi, de altfel, certificatul in colet. E valabil si chiar ajuta.

Livrare
Ai cautat o piesa de obraz fin, ne-ai gasit pe noi, ai vorbit, ai comandat, rulmentul spre tine a plecat! N-am gasit alta rima! Cu servicii bune de curierat, care iti livreaza deindat?. Nici nu te speli pe fata bine, curierul e la tine. Plata o faci la livrare si nici capul nu te doare. Poti verifica pachetul ca sa vezi ca e rulmentul. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Cu tact.

Montaj
Daca vrei sa te bucuri de o functionare indelungata a rulmentului mult dorit, fi inspirat si orienteaza-te spre un mecanic care sa iti asigure un montaj reusit. Daca faci o aroganta si te zgarcesti si te arunci sa repari treaba de unul singur, risti ca piesa sa se uzeze inainte de termen. Poate nu stiai, lenesul mai mult alearga, iar zgarcitul mai mult plateste.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura