Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-872

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
In orice catalog, fie el tiparit sau online, vei citi ca acest rulment butuc Dana Spicer 212-872 are un cod de identificare. Pentru contabilul tau e perfect. El e cu intrarile, iesirile, face totalul si inchide ziua. Insa pentru tine este un lucru cu o multime de caracteristici, este un ajutor al muncii tale. Mai ales cand ai nevoie de un rulment butuc bun, pentru ca utilajul produce costuri suplimentare din cauza unei transmisii necorespunzatoare. Lasa-l pe contabil cu hartoagele lui, tu noteaza-ti numarul de cod si suna-ne. Avem produsul, este exact acela care iti trebuie.

Un lucru foarte important in business-ul nostru este standardul. Pe care il tinem ridicat atat la nivel de produse cat si la nivel de servire. Nu facem ?reduceri? atunci cand e vorba de calitatea produselor pe care le propunem si de profesionalismul angajatilor nostri. Excludem improvizatiile sau ratingurile scazute atunci cand este vorba de calitatea rulmentilor pe care ii aducem pentru tine. De asemenea, tinem standardul ridicat si in ce priveste serviciul specialistilor nostri. Va fi intotdeauna unul profesionist, operativ si cu o solutie buna la final, personalizata. Suntem un partenerul serios de care ai nevoie.

Rulment butuc Dana Spicer 212-872 pui un leu cand trebuie si scutesti doi
Rolul acestei piese este bine definit in functionarea corecta si eficienta a oricarui utilaj greu, indiferent de aria sa de caracteristici. Acest articol face posibila rularea rotilor (fata sau spate) cu viteze apreciabile, fara riscul unei frecari peste limitele admise la contactul dintre aceastea si axul utilajului. O directie fortata a utilajului poate fi un simptom ca ceva nu este in regula. Daca apare o uzura accentuata doar pe unul sau pe doua pneuri si nu pe toate simultan, chiar daca directia functioneaza, atunci problema se limiteaza la rulmenti, semn ca trebuie inlocuiti cat mai repede posibil.

Langa tine oricand vecine
Un moment important in exploatarea utilajelor tale este timpul dedicat reparatiilor, aceasta insemnand achizitii piese de schimb compatibile si de calitate. Produsele trebuie sa beneficieze de un montaj corect, o lubrifiere corespunzatoare si, mai ales, trebuie sa fie insotite de toate informatiile relevante legate de functionarea lor. Iar cu aceasta se ocupa consultantii nostri tehnici. Este un serviciu gratuit, apeleaza la el ca sa fii la curent. Nu conteaza cat de mare sau mica e afacerea ta. Clientii nostri sunt cu totii prioritatea numarul 1.

Garantie
Este foarte important ca tu sa primesti, pe langa articolul comandat, toata documentatia necesara. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-872 va ajunge la tine insotit de toate actele necesare inclusiv cu un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu pentru noi. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Expedierea produselor din stoc decurge intotdeauna operativ, rapid si in siguranta. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. O poti ridica direct din depozit. Suntem aproape de Bucuresti, ai acces facil pana la noi. Spune-ne numai cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Montaj
Pentru a evita alte defectiuni, defectiunile premature sau alte incidente neplacute, asigura-ti un montaj executat corect doar de specialistii din domeniu. Acestia stiu mai multe decat manuirea ciocanului si, astfel, nu-ti vor face surprize neplacute. Colegii nostri iti pot recomanda oricand unul. Avem o echipa de mecanici colaboratori competenta.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura