Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri Caterpillar 185-6583

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Acest set garnituri Caterpillar 185-6583 reprezinta solutia perfecta pentru repararea cilindrului utilajului tau. Kit-ul este compus din toate piesele necesare pentru a asigura reetansarea cilindrului in cel mai scurt timp posibil. Fiecare componenta din acest set este fabricata din materiale rezistente la presiuni si temperaturi ridicate. In acest fel se garanteaza o performanta de incredere pe termen lung.

La ACN Piese Utilaje, oferim o gama vasta de piese pentru utilaje direct din depozitul nostru plin ochi cu piese de schimb. Ne adresam celor care activeaza in industria constructiilor. Utilajele sunt masive, dar sunt supuse uzurii zilnice, astfel ca reparatiile sunt inevitabile. Cu toate acestea, pot fi efectuate in mod eficient si de durata atunci cand dispui de piese si servicii de calitate.

Set garnituri Caterpillar 185-6583 - Un set de toata isprava!
Cauzele defectarii vechiului set de garnituri pot fi diverse. Pot fi determinate de uzura naturala si expunerea la conditii de lucru dificile pana la utilizarea intensiva in medii solicitante. Indiferent de motiv, suntem aici pentru a te ajuta sa gasesti si sa inlocuiesti piesele potrivite pentru a-ti mentine utilajul functional si eficient.

Consultanta gratuita pentru tine!
La ACN Piese Utilaje, oferim nu doar piese de calitate, ci si consultanta tehnica gratuita pentru a te ghida in alegerea corecta a pieselor de schimb. Suntem aici pentru a-ti asigura succesul in proiectele tale si pentru a-ti oferi tot sprijinul necesar pentru a mentine utilajul functional si productiv.

Livrare
Nu lasam nimic la voia intamplarii. De aceea, iti garantam livrare in 24 de ore pentru acest set garnituri Caterpillar 185-6583 calitativ, oriunde ai locui in tara. Daca esti in apropiere de Bucuresti, poti sa optezi pentru ridicarea personala a comenzii de la sediul nostru.

Montaj
Cand vine vorba despre montarea pieselor noastre de inalta calitate, iti recomandam sa apelezi la un service autorizat. Daca doresti, ACN Piese Utilaje poate sa te puna in legatura cu unul dintre service-urile partenere de incredere. Colaboram cu service-uri cu reputatie in domeniul utilajelor. Asta inseamna ca vei avea acces la servicii de cea mai inalta calitate.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura