Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case VJ70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case VJ70
Out Of stock
Descriere
Daca iti faci griji pentru raportul corect de transmitere a greutatii catre rotile tractorului tau, atunci trebuie sa te informezi despre un rulment butuc tractor Case VJ70 calitativ! Piesa de schimb despre care vorbim este un produs original Carraro, gata sa fie pus la treaba! Intelegi ca utilajele tale sunt mecanisme exacte, asa-i? Ele nu filosofeaza, ele spun concret ce nevoi au! In intretinerea acestora, nu poate fi nimic mai important decat piesele de schimb pe care te bazezi pentru a mentine in functiune fiecare vehicul. Cu noi, nu va trebui sa iti faci griji cu privire la identificarea corecta a pieselor de schimb potrivite tractorului tau.

Un rulment butuc tractor Case VJ70 este acum la o super oferta!

Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest rulment se va monta pe punte fata si este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat, iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Consultanta gratuita este o ocazie de reusita!

Este simplu: tu ai o problema, noi iti oferim o solutie. Adreseaza-te specialistilor nostri pentru a afla care este piesa care ti se potriveste perfect, chiar inainte de a o cumpara!

Garantie

Pentru ca o garantie este mereu un punct in plus, acest rulment butuc tractor Case VJ70 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare

Un rulment butuc pentru tractor Case VJ70 este o achizitie buna, asa incat, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon mentionate, sau sa ne trimiti o cerere, accesand aceasta piesa de calitate pe site-ul nostru! Vom avea grija sa iti raspundem in cel mai scurt timp posibil cu o oferta personalizata care sa se potriveasca nevoilor tale.

Montaj

Felicitari! Tocmai ai facut o investitie inteligenta. Urmatorul pas este sa te asiguri ca piesa ta este montata corect! Un montaj corect executat va spori durabilitatea piesei!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura