Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-332

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ai de efectuat o reparatie pe la sistemul de transmisie al utilajului, ai cu siguranta nevoie si de un rulment butuc Dana Spicer 212-332 nou. Alegerea este chiar una reusita, pentru ca vorbim despre o piesa de schimb de categorie premium, cum numai Dana Spicer stie sa produca, un reper fiabil si extrem de rezistent la uzura. Nu ai niciun motiv sa mai intarzii cu achizitia.

Alege cu incredere piesele de schimb din oferta noastra si te asiguram ca vei fi pe deplin multumit! Ca este un aparat de gresat, ca este un simplu bolt, sau un rulment butuc, tot ce cumperi de aici, este bun, este fiabil, este exact ce ti-ai dorit. Revenind la rulment, consultantii nostri te sfatuiesc sa nu uiti sa ii asiguri o lubrifiere pe cinste. Nu sta pe uscat el omul, d-apoi un biet rulment. Si mai avem recomandari. Tine aproape!

Rulment butuc Dana Spicer 212-332 lubrifiat cum trebuie face minuni
Chiar daca pare o piesa cu un grad redus de importanta, sa stii ca nu este asa. Acest rulment butuc are un rol foarte important in structura mecanica a utilajului tau, caci el asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Modul in care a fost conceput faciliteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu conditia unei lubrifieri permanente, corespunzatoare. De asemenea, te ajuta sa faci si economii in ce priveste consumul de carburant.

Consultanta, calitate de finete
Suntem pregatiti pentru orice problema tehnica care te viziteaza fara sa anunte. Tinem la tine si la oricine ne trece pragul si incercam sa-ti oferim nu sincere regrete ci solutii viabile. Prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, te orientam spre cele mai bune decizii. Astfel, beneficiezi de:
? o identificare corecta a problemei tehnice;
? o solutie personalizata in functie utilajul tau si tipul problemei tehnice;
? interventii la fata locului, prin intermediul mecanicilor nostri colaboratori;

Garantie
Ne dorim ca parteneriatul nostru sa acopere toata problematica unui business de succes. Si nu doar ne dorim, ci facem lucrurile posibile. Astfel, nu iti expediem acest rulment butuc Dana Spicer 212-332 singurel in pachet, ci alaturi de un certificat de garantie de 6 luni, care acopera riscul unor eventuale defectiuni din fabrica.

Livrare
Suntem usor de gasit! Mai greu gasesti manusile cand le ai in maini si te intrebi iritat unde mama lor le-ai pus! Asadar, imediat cum ce te-ai decis pentru acest rulment, cum il pregatim pentru livrare. Expeditia nu face mai mult de 24 de ore pana ajunge la tine. Platesti la primire si verifici inainte. Daca te afli prin zona, te asteptam la sediu. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un profesionist iti va executa montajul ca la carte si nu va incepe cu ?stai sefu?, ca am uitat smirghelul acasa? Caci nu ii trebuie smirghel. Piesele de schimb au nevoie de o fixare perfecta. Functionarea ireprosabila a utilajului tau depinde mult de aceasta etapa de final. Daca nu cunosti un mecanic, ok, cunoastem noi. Te va cauta in cateva minute.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura