Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-949

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
In momentul in care ce vei achzitiona de la noi acest rulment butuc Dana Spicer 212-949 si-l vei monta, vei ramane partenerul nostru fidel! Spunem acest lucru pentru ca produsul nostru este realizat dintr-un aliaj de oteluri speciale, ceea ce il face peste masura de rezistenta. Este disponibil pe site-ul nostru, intr-un numar mare de bucati, astfel incat sa il poti gasi de fiecare data cand ai nevoie. Puternicul sau atu este ca are o durata mare de exploatare si necesita inlocuirea de foarte putine ori in viata unui utilaj. Astfel, poti economisi timp si bani pentru o perioada lunga de timp.

Pentru ca nu ne place sa fim pasivi, iti recomandam sa utilizezi in cazul unei reparatii doar piese originale pentru ca, inzestrate cu acestea, utilajele tale vor munci mai mult. Stim cat este de importante sunt scadentele la banca, pentru ca sunt direct legate de termenele de finalizare ale lucrarilor unde esti angajat. Ca sa iti iasa, ai nevoie de utilaje performante, apte de munca si de o echipa care sa te sustina. Apeleaza oamenii nostri de fiecare data cand ai nevoie de o piesa noua sau de o recomandare valida. In cel mai scurt timp raspundem cu cele mai inovatoare solutii, astfel incat sa te poti reintoarce la treaba.

Rulment butuc Dana Spicer 212-949 te saluta si te ajuta!
Acest produs poate parea o piesa banala, dar doar in aparenta. In realitate are un rol semnificativ in ansamblul sistemului de transmisie al utilajelor tale. Componenta asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Are un design extrem de functional si asigura o frecare redusa care, printre altele, iti garanteaza si o economie semnificativa de combustibil. Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performanta sa.

Putem si mai mult, suna-ne!
Ca sa-ti poti planifica activitatile pe termen mediu si lung, ai nevoie de resurse si parteneri seriosi pe care sa te poti baza. In ce priveste statusul utilajelor tale, ai gasit deja cea mai buna solutie. Cu noi rezolvi acoperi toate fatetele acestuia, nu mai ai de ce sa cauti in alta parte. Contacteaza-ne ori de cate ori apar probleme cu utilajele tale. Avem o echipa de consultanti specialisti bine pregatiti care nu mai au secrete in materia numita masini grele. Cu un simplu apel telefonic, ai acces la consultanta noastra pe care ti-o oferim gratuit.

Garantie
Nu-ti fa griji, acest rulment butuc Dana Spicer 212-949 are o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Just in case!

Livrare
Ne apreciem foarte mult clientii si le punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Astfel, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vrei sa ridici acest rulment, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Si o sa fie bine.

Montaj
O piesa de calitate si un utilaj de aceeasi calitate merita un montaj de calitate. Asa te vei asigura ca utilajul tau functioneaza ca la inceput si ca noua componenta va rezista indiferent de dificultati. La nevoie, noi iti putem recomanda o echipa de mecanici colaboratori cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata in siguranta. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura