Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-715

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Cand isi consulta bugetul, un antreprenor adevarat este atent la doua cifre: veniturile si cheltuielile finale. Daca primele sunt prea mici si celelalte prea mari va ridica foarte mult spranceana de la ochiul drept, iar echipa va avea o noapte alba. Iar primul repros va fi legat de calitatea indoielnica a pieselor de schimb pe care le-au cumparat. Pentru ca marea parte din costuri s-a dus pe reparatii. Reparatii peste reparatii. Poate nu au cautat indeajuns, poate aveau vreun interes, nimeni nu stie. Stie doar ca trebuie schimbat furnizorul. Imediat! Depozitul nostru este plin de piese care l-ar impaca si multumi. El le va cere, pentru inceput, acest rulment butuc Dana Spicer 212-715 sa fie achizitionat de la ACN. Cu firma asta nu dai gres! Desigur, vor urma si celelalte.

Suntem intotdeauna atenti la clientii nostri. Nu ne grabim sa tragem conlcuzii, nu vorbim peste ei, nu ne hazardam in solutii excentrice ca sa le luam maul. Lucram profesionist pentru ca asta se cere la nivelul la care am ajuns. Punem intrebari si ascultam raspunsurile cu mare atentie. Cu cat intelegem mai bine situatia tehnica expusa, cu atat ne va fi mai usor sa facem o oferta de produse sau servicii pe masura necesitatilor reale. Si nu doar sa fie acceptata ci, mai mult, aceasta sa si functioneze. Suntem dedicati 100% misiunii noastre si facem totul cu placere.

Rulment butuc Dana Spicer 212-715 iti readuce zambetul pe fata
Pentru un neofit nu e mare lucru, insa acest rulment butuc are o misiune dificila, pentru ca rolul lui este sa asigure transferul de greutate al utilajului catre roti. Constructia lui specifica asigura o frecare redusa, prelungind viata pieselor de schimb cu care interactioneaza si, implicit, a utilajului integral. Ca totul sa se incadreze in ecartul optim de functionare, ai grija si de nivelul lubrifierii, caci rulmentii au mare nevoie de a fi unsi din plin.

Consultanta cumintel, o primesti la pachetel
Utilajele grele nu mai ce sa ascunda de specialistii nostri, cei care se documenteaza in permanenta pentru a fi la curent cu tot ce e nou in materie si a putea sa-ti ofere cele mai bune sfaturi. Asa ca, ori de cate ori ai nevoie de o recomandare sau o solutie personalizata, apeleaza cu incredere la noi. O informatie avizata aduce plus valoare mai ales ca, aici la noi, consultanta nu te costa nimic. Un simplu apel telefonic si poti rezolva o multime de probleme. Contacteaza-ne!

Garantie
Poti lasa grijile deoparte. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-715 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Sunt rare astfel de cazuri, insa iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Paza buna trece primejdia rea!

Livrare
Efectuam expeditia in conditii de maxima operativitate. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Catun, sat, comuna, oras, satelit al Pamantului, nu conteaza. Platesti la livrare. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... te asteptam pe la noi si altadata.

Montaj
Montajul acestei piese necesita ceva efort dar si multa pricepere. Pe de alta parte, fiind o piesa complexa, poti face eroarea de a o monta cum sau unde nu trebuie, daca te simti tu inspirat, sau poti fi tentat sa o indesi cu tot soiul de rangi, sau sa o pocnesti cu ciocanul. Poti face asta dar e pe banii tai. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un atelier mecanic.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura