Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-171

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Aveau parintii nostri o vorba, atunci cand cautam ceva si si nu gaseam. Ziceau, ?cine cauta gaseste!?. Unde mama, ca ma invart de o ora! Pai, ai zis bine, ne-ar spune mama, tu te invarti nu cauti. Ia zi, ce-ti trebuie. Aveam un rulment din ala de la vecinu?, nu mai stiu unde e. Mama s-ar mira. Pai l-am aruncat demult, ce ala arata a obiect de pastrat? Asa ca, luminat dintr-o data, vei pune mana pe telefon, vei suna la ACN Pieste Utilaje si vei comanda pe loc un alt rulment butuc Dana Spicer 212-171 de data asta unul adevarat, nou si rezistent. Il trimitem imediat impreuna cu salutari mamei tale. Ea stie mai bine.

Asa este firea omului, va tine intotdeauna cu echipa castigatoare. Va tine doar cu cei mai buni si va vorbi doar despre campioni. Desigur, important e sa participi, cum ar spune olimpistul, insa daca nu castigi platesti din buzunar sau din imprumut, ti-ar spune economistul. Faci business, pe cine sa crezi mai intai? Echipa ACN merge pe mana economistului si iti asigura: cele mai pune produse, cele mai bune recomandari (care sunt gratuite), cele mai bune solutii de revizii, cele mai bune servicii. Echipa ACN, joaca in Liga Campionilor.

Rulment butuc Dana Spicer 212-171 - un produs de calitate, zile de lucru suplimentare
O piesa banala in aparenta poate avea un rol semnificativ in ansamblul masinariei tale. Acest rulment butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Are un design inovator care asigura o frecare redusa si iti garanteaza si economie la combustibil. Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performantele utilajului tau.

Beneficiile serviciului gratuit de consultanta
Grija noastra pentru clienti este una care nu mai trebuie dovedita. Este deja renumita. Deoarece, inca de la inceput, am infiintat serviciul gratuit de consultanta. Pentru a-ti fi alaturi, pe tot evantaiul de activitati ale utilajelor tale! Astfel, prin intermediul acestui serviciu, beneficiezi de: o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Apeleaza-ne, cu incredere!

Garantie
Certificatul de garantie al unui produs iti ofera confort si timp sa te gandesti la ale tale! Asta inseamna ca alegerea facuta este una perfecta! Acest rulment butuc Dana Spicer 212-171 vine insotit de toate actele necesare, inclusiv de un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livrare
Un rulment butuc Dana Spicer de la ACN este o alegerea potrivit, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Stim care sunt cei mai operativi curieri si pentru a colabora cu toti! Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp. Maxim 24 de ore din momentul comenzii.

Montaj
Montajul este o actiune foarte importanta. Ea face ca lucrurile sa mearga asa cum se cere, daca este executata corespunzator! La fel, montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, daca piesa noua nu a fost inserata corespunzator in angrenajul vehiculului. Asadar, fi atent! Respecta-ti blazonul! Fa-o pentru bunul mers al afacerii tale!

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura