Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-799

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Din multimea de posibilitati, exista si aceasta - utilajul tau greu are un randament scazut de la o vreme intr-un regim de exploatare normal. Componentele incep sa se incinga, suprafetele se freaca peste masura, mai scapa in interior si niste apa... Este doar una din situatiile in care acest rulment butuc Dana Spicer 212-799 este solicitat sa calmeze lucrurile. Si e simplu, cat ai spune ?ACN?. Trebuie doar sa suni la noi si sa il soliciti impreuna cu lubrifiantul compatibil, caci e bine sa ai totul la pachet. Este original si suntem siguri iti va fi de mare folos.

Prietenul la nevoie se cunoaste. Si nu doar cand il inviti la masa si platesti tu pranzul ci si atunci cand te lasa masina grea. Suntem adeptii relatiilor de business pe termen lung. Cand stii cu cine lucrezi, cand nu mai ai grija cautarii febrile de componente pentru ca stii deja de unde, cand ai incredere ca tot ce comanzi de la vechiul tau partener, este bun, este nou, fara vicii si nu te lasa cu buzunarele goale. Atunci intelesul proverbului este implinit. La bine si la greu, noi suntem alaturi de tine. Cu rulmentul potrivit, cu consultanta necesara, cu mecanic la nevoie.

Rulment butuc Dana Spicer 212-799 o piesa buna ca sa fie bine
Un rulment butuc defect sau uzat poate fi o problema grava. Iar o problema cu rulmentii de acest tip poate compromite linistea in executia lucrarilor si consumul de combustibil, dar mai mult decat atat, poate cauza probleme de siguranta reale. Ca atare, este important sa verifici rulmenti la primul semn de probleme. Fi atent la semnele de avertizare. Unul din acestea poate fi: utilajul trage intr-o parte, miros greu, temperatura ridicata, zgomote nefiresti.

Atunci cand ai nevoie de o minune
Nu trebuie decat sa o cauti. Ea nu se gaseste pe toate drumurile, se gaseste doar la noi. Mai exact la echipa noastra de consultanti tehnici. Ei fac o adevarata magie cu volumul imens de informatii. Ei le colecteaza, le ordoneaza, le deslusesc intelesul si le pun sa lucreze pentru tine. Nu-ti vine a crede? Suna si vei vedea. Ah, nu uita, serviciul nostru de consultanta este gratuit.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-799 cumparat de la noi vine insotit si de o portie mare de incredere. Bine pastrata intr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat din tara. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Montajul unui rulment este un proces destul de complex, mai ales ca aceasta piesa de schimb este una pretentioasa. Pentru unii poate fi chiar o bataie de cap. Multi dintre noi avem doua maini stangi cand e sa le folosim in mecanica. Asadar cand iti soseste piesa, apeleaza doar la un specialist mecanic, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi. Il stim, e bun.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura