Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 305-112-230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Bade palarie noua/tu mi-ai rupt inima-n doua? dar si frumusete de utilaj, pentru ca ai tras de el pana peste puterile lui si ai intarziat la intalnire. Cu iubirea o mai rezolvati voi doi, dar cu uriasul mecanic nu prea. Suna acum la ACN Piese Utilaje si comanda un rulment butuc Dana Spicer 305-112-230 Are nevoie de o reparatie rapida si reusita E nevoie si de un mecanic care sa stie sa o potriveasca acolo. Pana vine mecanicul si pana termina omul treaba, treci acasa ca-ti arat eu tie!

Sa nu uitam nicicand, sa iubim trandafirii? dar si propriile noastre utilaje grele a caror sanatate, transformata in mirosuri, ne-ar imbata in timpul functionarii lor. Iar daca seara, pe racoare, tunzi trandafirii ca sa-si pastreze prospetimea, ziua fa acelasi lucru si cu componentele mobile ale utilajelor tale, indepartand lastarii uscati si lasandu-i pe cei sanatosi. Iar acolo unde intervine o necunoscuta, suna la ?gradinarii? de la ACN care au tot ce iti trebuie ca sa-ti intretii si sa repari parcul, chiar si cel pentru utilaje. La tine in gradina, facem lumina!

Rulment butuc Dana Spicer 305-112-230 te scoate intotdeauna din necaz
Acest rulment butuc este conceput pentru exploatare intensa si joaca un rol esential in functionarea grupului reductor. Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Ajuta, de asemenea, la o functionare fara probleme a intregului sistem de transmisie si la un consum mai scazut de combustibil.

La table ai chibiti, la utilaj ai consultant!
Probabil ca primesti sfaturi de pe oriunde iti petreci timpul. Fie el liber, fie el cel destinat afacerii. Chibiti cati vrei. Si, culmea, ca la un gratar toate au sens si par bune. Dar cand le aplici? vai de picioare. Asadar, daca vrei sa iti rezolvi problemele, fie ele de reparatii, fie ele de intretinere, pune mana pe telefon si suna-ne pe noi. Specialistii din echipa noastra iti vor spune exact, ce, cum si unde trebuie. Si acum spun ei asa si este. Merita tot efortul. In plus, nu te costa nimic! O facem pentru tine.

Garantie
Cumpara cu toata increderea de la noi acest rulment butuc Dana Spicer 305-112-230 absolut nou. Este o piesa originala si rezistenta. Si vom adauga increderii tale un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Reducem riscurile la minim.

Livrare
Acest rulment butuc ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa eliminam orice neintelegere ulterioara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Iar de aici preluam noi initiativa.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj profesionist al rulmentului, executat de un mecanic pregatit. Articolul isi va face treaba exact cat si cum trebuie, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura