Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-119

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-119 este o piesa conceputa minutios, cu un deosebit simt al detaliilor. Numai sa o privesti cu atenie. Atata finete, atata inteligenta tehnica! Si, pe cat de fina, pe atat de rezistenta este in exploatare. Pacat ca nu este nemuritoare. Intr-o zi va avea nevoie sa fie schimbata. Nu lasa pe maine ce poti face azi. Piesa de schimb cea noua si, compatibila te asteapta in depozitul nostru. Pretul este unul care nu te va deranaja chiar deloc. Iar livrarea se face de pe o zi pe alta. Poti suna chiar de acum.

Ne desfasuram activitatea intr-un sector unde nu prea este loc de personaje cu unghia netaiata la degetul mic. La noi nu prea ai parte de conversatii cu Denise Rifai, ci cu nea Petrica, mecanicul. Iar la nea Petrica, cele 40 de intrebari se reduc la una se rezuma la ?ce are ma rabla asta??. Aici, la noi, sunt oameni dintr-o bucata, sinceri si nesofisticati, oameni care modeleaza suprafete imense de spatiu ca tuturor sa ne fie mai bine. Sudoarea de pe fruntile lor are valoarea greutatii lor in platina. Noi cu astfel de oameni lucram si ne face bine.

Rulment butuc Dana Spicer 112-119 cel care face diferenta
Desi este o piesa comuna si isi gaseste o multime de utilizari, putini stiu ce rol joaca acest model de rulment butuc in cadrul sistemului de transmisie al utilajului. Este cel care asigura transferul optim al greutatii catre roti si, datorita caracteristicilor sale tehnice reduce frecarea, asigurand masinii o functionare indelungata, in parametri optimi. Desigur, nu trebuie neglijata lubrifierea rulmentilor, care este o etapa necesara.

ACN iti da putere!
Ca sa ai permanent la dispozitie un utilaj functional, ai nevoie nu doar de componente premium ci si de informatii cat mai bune, care sa completeze pachetul managerial si tehnic. Acesta va conduce la eficienta, venituri si continuitate. Primindu-le la timp te vei afla intotdeauna pregatit sa infrunti orice problema de natura tehnica. Iar secretul este echipa noastra de consultanti! Ea iti ofera toate recomandarile necesare care sa te puna in garda. Si sunt gratuite. Nu trebuie decat sa o contactezi.

Garantie
Alaturi de noi esti mereu informat si asigurat. Facem totul asa cum cere o relatie de afaceri sanatoasa, nu omitem nici un amanunt. Asadar, poti avea incredere si in acest rulment butuc Dana Spicer 112-119 cumparat din depozitul nostru. Odata comandat, el va sosi insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Spunem nu riscurilor!

Livrare
Livrarea de la noi urmareste nu doar urgenta efectuari ei ci si conditiile de siguranta pe traseu a coletului. Lucram cu cele mai bine servicii de curierat. Astfel, piesa va sosi la tine in 24 de ore oriunde in Romania. Iar plata o faci la primire. Desigur, ai libertatea sa verifici continutul coletului inainte de a da banii curierului. Sau poti ridica piesa chiar din depozit. Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unui rulment, nu este o mare filozofie dar, spre deosebire de alte piese, acesta implica un grad semnificativ de complexitate. Asta inseamna ca nu te poti ocupa chiar tu de acest lucru. Dar doar in cazul in care te pricepi sau ai training in mecanica. Daca nu, renunta la idee! Un sfat bun nu strica niciodata in acest caz. Iar sfatul cel bun este sa apelezi, totusi, la un specialist. Stie el mai bine ce e de facut si te scuteste de neplaceri.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura