Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-526

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie acum de un astfel de rulment butuc Dana Spicer 212-526 si il cauti la noi, e ca si cum ai nimerit cu arcul tinta de 100 de puncte de la 50 de metri. Ai castigat! Pentru ca avem in stoc un model absolut nou, fiabil si rezistent. Satisface orice utilaj greu cu care este compatibil, oricat de exigent ar fi. Nu te focusa prea mult pe pret, este unul foarte convenabil. Iar raportul lui cu calitatea piesei este optissim. Asteptam doar apelul tau pentru micile detalii, eventualele nelamuriri si pentru detaliile de expeditie. Repede si bine.

Modelul nostru de business se bazeaza pe parteneriatele lungi si deschise. Noi vizam sa ramanem pentru tine o prezenta sigura si constanta pe termen lung. Asadar, inregistreaza-ne fara temeri in registrul tau de prima optiune in caz de revizii si reparatii si vei vedea ca ai ales decizia corecta. Vrem ca sa vezi relatia cu noi ca o resursa in plus pe care o ai in raport cu competitorii. Tinem mult la echilibrul ei si ne dorim sa o dezvoltatam in continuare. Noi stim ce trebuie facut atunci apar defectiunile, tu stii pe cine sa cauti. Impreuna facem un parc sa fie functional.

Rulment butuc Dana Spicer 212-526 satisface setea de performanta!
Niciodata nu strica un sfat bun. Iata, de pilda supraincarcarea rulmentilor roata poate sa-ti faca mari probleme. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor utilajului.

Produsele noastre sunt la fel de bune precum servirea noastra!
Telefoanele echipei de consultanti sunt mereu pe modul ?urgenta!?, astfel ca niciun apel de la clientii nostri nu este ratat sau intarziat. Adreseaza-le orice intrebare si vei primi cel mai bun raspuns, in cel mai scurt timp. Fie ca plasezi o comanda ferma, fie ca vrei doar sa verifici oferta noastra, sau poate ai nevoie de ajutor cu un montaj urgent intr-un santier izolat, noi avem solutia de fiecare data! Toate informatiile le vei primi cu titlu gratuit.

Garantie
Timpul zboara cand totul este in regula, iar cele sase luni de garantie pentru acest rulment butuc Dana Spicer 212-526 nou trec acus acus. Orice problema se va rezolva in cel mai scurt timp, gratie certificatului de garantie, pe care il gasesti in colet, chiar langa factura care insoteste produsul. Ai 6 luni de garantie pentru orice defect din fabrica.

Livrare
Dupa ce plasezi comanda, fi sigur ca nu ai mult de asteptat! Curierii cu care lucram se misca extrem de iute si, in 24 de ore de la comanda, vei primi un telefon de la unul din ei, care te va intreba unde se face livrarea. Tot la telefon, iti poti programa o vizita la noi, ca sa ridici piesa personal. Tu alegi cum, apeleaza doar la datele din contact.

Montaj
Atunci cand primesti comanda pentru acest tip de rulment cineva in spatele lui are o mare nevoie. Fiecare piesa este la fel de importanta ca si utilajul in sine. Fara un rulment perfect lubrifiat utilajul te va lasa cand ti-e lumea mai draga . De aceea e necesar si un montaj facut de un specialist, mai ales ca necesita o presa speciala destinata montarii rulmetilor. Acesta va face o treaba buna, cu maini iscusite. In mod cert nu-l va lovi cu ciocanul.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura