Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-541

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-541 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau. De ce ar fi altfel? A fost conceput din cele mai bune materiale, a beneficiat de cei mai renumiti proiectanti, a trecut cu nota 10 toate etapele de testare. Exact ce-ti trebuia! Si nu este vorba doar despre acest reper. Noi iti oferim o paleta extrem de larga de piese de schimb performante. Utilajul tau nu va da gres in misiunea lui de a-ti duce obiectivele la bun sfarsit.

Intre business-ul nostru si al tau exista o relatie corecta. Tu ai nevoie de piese de schimb de cea mai buna calitate, noi avem nevoie de proprietari de utilaje de cea mai buna calitate. Impreuna ne atingem obiectivele si ducem economia mai departe. Muncim cu pasiune fiecare si incercam sa ne imbunatatim activitatea, incercam sa ne depasim limitele. Drumul catre succes este lung si anevoios si nimeni nu l-a parcurs vreodata de unul singur. Impreuna suntem puternici!

Rulment butuc Dana Spicer 212-541 exact ce iti trebuia!
In general, butucul este o piesa rezistenta care necesita periodic intretinere. Fiind un angrenaj inchis, protejat de exterior, are nevoie de atentie. Dar sunt cazuri in care butucul se poate strica de tot sau bloca. Acest lucru apare in general atunci cand nu mai are lubrifiere suficienta. Adica atunci cand a cedat o garnitura de la rulment sau capac si s-a scurs uleiul. Iata de ce este necesar o pereche de rulmenti butuc de calitate, bine lubrifiati si perfecti din punct de vedere constructiv.

Iti oferim constant consultanta tehnica gratuita!
Daca nu reusesti sa identifici corect produsul cautat, lasa-ne sa iti dam o mana de ajutor! Cu ajutorul serviciului nostru de asistenta tehnica, vei colabora cu o echipa de experti in domeniu, care te vor ajuta gratuit sa gasesti piesele de schimb potrivite si sa plasezi o comanda. De asemenea, iti vor recomanda un mecanic priceput care sa execute montajul. Ne poti contacta prin trei metode diferite: online (completeaza formularul de pe website), telefonic sau prin e-mail. Alegerea iti apartine!

Garantie
Daca alegi sa cumperi piesele de schimb necesare de la firma noastra, vei avea mereu parte de un raport calitate-pret exceptional. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-541 detine si un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei si cu care acopera costurile oricarei defectiuni din fabrica ale produsului. Vei regasi factura si certificatul incluse in pachetul primit.

Livrare
Indiferent unde te-ai afla in tara, coletul cu acest rulment va ajunge la tine in maxim doua zile lucratoare. Mai mult, poti verifica continutul pachetului inainte de achitarea contravalorii comenzii. Plata se face ramburs. In cazul in care doresti sa ridici pachetul personal, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Fa doar gestul simplu de a utiliza datele din contact.

Montaj
Vrei sa beneficiezi a la long de un utilaj functional? Atunci contacteaza-ne la nevoie si lasa-ne sa iti oferim cele mai bune servicii! Iti putem pune la dispozitie o echipa de mecanici cu experienta in domeniu si un atelier mobil, echipat pentru orice situatie posibila cu care te poti confrunta. Un montaj reusit rimeaza cu cuvantul om fericit!

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura