Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-B12

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
In general, timpul nu iarta pe nimeni. Nu iarta pe cei care nu se grabesc, nu-i iarta pe lenesi, nu iarta noptile pierdute la terase si nici zilele pierdute dand cu piciorul in frunze. Timpul nu iarta nici utilajele lasate in paragina, insa le da o dispensa daca sunt bine intretinute sau reparate la timp. Asadar, daca tii la utilajul tau, profita de asta si asigura-i o reparatie reusita cu acest rulment butuc Dana Spicer 212-B12 cumparat de la noi si vei avea parte de o perioada lunga de exploatare fara probleme. Invata secretele naturii si pune-o sa lucreze pentru tine. Te ajutam si noi!

Stii seniorii aceia care stau la terasa si povestesc? Cand spune cate unul, ?pe vremea mea ce bine era.? O fi fost dar un pahar in plus, o tigara, vizitele rare la doctor, toate acestea l-au facut sa arate la 60 ca la 80. Asa li se poate intampla si utilajelor tale daca nu sunt bine intretinute. Daca nu le repari la timp, daca nu le duci din cand in cand la mecanic, vor sta la poarta cu suratele si vor schimba impresii despre tineretea prea repede trecuta. Asculta-ne recomandarile si vei avea masini in putere pentru multa vreme de aici incolo.

Rulment butuc Dana Spicer 212-B12 - mana ta dreapta
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are rolul si importanta sa in arhitectura utilajului tau. Un rulment butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are o conceptie speciala, care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Astfel, este redus si consumul de combustibil.

Consultanta gratuita la ACN te invita!
O informatia corecta si o recomandare primita la timp ii dau procesului de reparatie a utilajelor avantul necesar pentru o operatiune completa. Astazi isi face tot mai putin loc replica precum aceea ca ?informatia costa?. Nu mai este asa, adevaratul cost il platesti daca o ai si o tii pentru tine. Sau cand o eviti sau o refuzi. La noi informatia nu costa nimic, este un bun comun pe care il impartim prieteneste cu tine. Suna-ne si consultantii nostri stiu ce sa faca.

Garantie
Poti cumpara cu incredere de la noi acest rulment butuc Dana Spicer 212-B12 Vom pune in pachet, langa factura si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Te ferim de timpii morti si de costuri suplimentare.

Livrare
Stim ca atunci cand ai nevoie de reparatii lupta principala este aceea cu timpul. Venim si noi cu armele noastre: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Il batem de ii suna apa in cap. Iar utilajul tau isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost tras pe dreapta. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Te sfatuim insistent sa apelezi doar la mecanici cu experienta. O piesa de schimb montata corect extinde perioada de functionare si ajuta sa lucreze la parametrii proiectati. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura