Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-547

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-547 este exemplul real ca minunile se intampla si la noi, nu doar la altii. Rezultat al unui concept modern care imbina otelurile de ultima ora cu design-ul si cerintele de fiablitate, acest reper nu are concurenta. Si te imbie nu doar cu calitatile lui evidente ci si cu un pret frumos. Pentru ca scopul nostru este functionarea utilajului si nu golirea portofelului tau. Nu te bucuri de bani daca nu ai muncit cinstit pentru ei. Unii sunt doar comercianti. Treaba lor. Noi suntem mai intai specialisti, apoi restul.

Uneori e bine sa te intinzi pe scaunul din birou, sa aprinzi o tigara si sa-ti pui intrebarile care trebuie. Ce sa fac sa fiu mai eficient? Am parcul adaptat la noile cerinte? Lucrez cu furnizorii potriviti? Nu ca ar merge o bere? Nu, asta nu, e un gand rezidual. La majoritatea intrebarilor raspunsurile pot fi tot la tine. Dar poate fi o zi lipsita de inspiratie si iti scapa. Nu este nimic, ia legatura cu unul din consultantii nostri. Si vorbiti. Suntem siguri ca impreuna veti ajunge la concluzia care desface nodul. Aici ai un prieten.

Rulment butuc Dana Spicer 212-547 te imbie cu calitatile lui excelente!
In general, butucul este o piesa rezistenta care necesita periodic intretinere. Fiind un angrenaj inchis, protejat de exterior, are nevoie de atentie. Dar sunt cazuri in care butucul se poate strica de tot sau bloca. Acest lucru apare in general atunci cand nu mai are lubrifiere suficienta. Adica atunci cand a cedat o garnitura de la rulment sau capac si s-a scurs uleiul. Iata de ce este necesar o pereche de rulmenti butuc de calitate, bine lubrifiati si perfecti din punct de vedere constructiv.

Iti oferim constant consultanta tehnica gratuita!
Daca nu reusesti sa identifici corect produsul cautat, lasa-ne sa iti dam o mana de ajutor! Cu ajutorul serviciului nostru de asistenta tehnica, vei colabora cu o echipa de experti in domeniu, care te vor ajuta gratuit sa gasesti piesele de schimb potrivite si sa plasezi o comanda. De asemenea, iti vor recomanda un mecanic priceput care sa execute montajul. Ne poti contacta prin trei metode diferite: online (completeaza formularul de pe website), telefonic sau prin e-mail. Alegerea iti apartine!

Garantie
Daca alegi sa cumperi piesele de schimb necesare de la firma noastra, vei avea mereu parte de un raport calitate-pret exceptional. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-547 detine si un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei si cu care acopera costurile oricarei defectiuni din fabrica ale produsului. Vei regasi factura si certificatul incluse in pachetul primit.

Livrare
Indiferent unde te-ai afla in tara, coletul cu acest rulment va ajunge la tine in maxim doua zile lucratoare. Mai mult, poti verifica continutul pachetului inainte de achitarea contravalorii comenzii. Plata se face ramburs. In cazul in care doresti sa ridici pachetul personal, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Fa doar gestul simplu de a utiliza datele din contact.

Montaj
Vrei sa beneficiezi a la long de un utilaj functional? Atunci contacteaza-ne la nevoie si lasa-ne sa iti oferim cele mai bune servicii! Iti putem pune la dispozitie o echipa de mecanici cu experienta in domeniu si un atelier mobil, echipat pentru orice situatie posibila cu care te poti confrunta. Un montaj reusit rimeaza cu cuvantul om fericit!

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura