Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering tija cilindru cupa New Holland 765

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 765
Out Of stock
Descriere
Cu acest simering tija cilindru cupa New Holland 765 impecabil, ii oferi utilajului tau un ajutor pretios. Are nevoie de el pentru ca bratul sa poata functiona corespunzator, caci asa stau lucrurile, componentele masive se bazeaza pe cele marunte. Iar cel pe care ti-l propunem nu-i unul flusturatic, dimpotriva. Ramane pe pozitii vreme indelungata, chiar daca este doar un element de uzura. Este fabricat din materiale premium, care ii confera rezistenta si fiabilitate, incat va infrunta cu brio chiar si cele mai dificile provocari. Mai mult, are si un pret foarte bun!

Poti preveni defectiunile grave, care iti imobilizeaza utilajul pe termen lung. Totul este sa stii cand si cum sa actionezi si, desigur, sa folosesti piese de cea mai buna calitate. Pe acestea din urma le gasesti la noi din belsug, alege-le pe cele de care ai nevoie! Cat despre ce tine de teorie si aplicarea ei in practica si oportunitatea anumitor interventii, avem de asemenea solutii. Consultantii nostri iti ofera suportul tehnic de care ai nevoie, ca sa poti actiona inteligent si eficient. Suna-ne!

Simering tija cilindru cupa New Holland 765 - pentru un plus de performanta!
Componentele nu pot functiona optim fara o lubrifiere impecabila, iar mentinerea lubrifierii este imposibila fara o etansare corespunzatoare. Si in acest punct intervin elementele de etansare, cum este si acest simering tija cilindru cupa buldoexcavator New Holland 765 destinat, dupa cum ii spune si denumirea, etansarii la nivelul tijei cilindrului de la cupa utilajului tau. Cand acesta se uzeaza, apar scurgeri si, implicit, defectiuni ale unor componente mai complexe. Asigura-te ca iei la timp masurile necesare inlocuind simeringul uzat, altfel lubrifierea va fi compromisa, iar componenta principala va avea de suferit. Mai bine previi decat sa tratezi, nu?

Vrei sa fii bine informat? Apeleaza la noi!
Ai consultanta gratuita! Problemele tale tehnice, dilemele sau nelamuririle se limpezesc pe data daca ne suni. Echipa noastra de specialisti iti furnizeaza informatii pretioase despre utilajele tale, incat vei sti ce e de facut ca ele sa functioneze in parametri optimi cat mai mult timp. Fie ca vrei sa afli daca o anumita piesa este potrivita utilajului tau, fie ca vrei un plan personalizat de intretinere - se rezolva. Contacteaza-ne si vei avea numai de castigat!

Comanda cu incredere! Daca s-ar intampla ca acest simering tija cilindru cupa New Holland 765 sa aiba vreun defect de fabricatie, ti-l inlocuim. Ai garantie 6 luni de la data facturarii pentru astfel de situatii. Extrem de rare, de altfel, insa pentru orice eventualitate, ai documentele necesare in interiorul coletului.

Stim prea bine ca nu-ti permiti sa stai prea mult in loc, dar nu-ti fa griji, iti livram acest simering tija cilindru cupa New Holland 765 in cel mai scurt timp, caci curierii nostri se misca foarte bine. Contacteaza-ne online sau telefonic si ti-l expediem de indata. Iar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Ca sa ai garantia celor mai bune rezultate, iti recomandam sa incredintezi montajul oricarei piese unor profesionisti. Ei stiu precis ce au de bifat ca lucrurile sa mearga ca pe roate, iar reparatia sa fie cat mai durabila. Iti asiguram, la cerere, reparatii punctuale ori complexe, precum si revizii periodice. In orice colt al tarii te-ai afla, avem colaboratori de incredere la un pas de tine.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura