Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering oala cilindru cupa New Holland 675E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675E
Out Of stock
Descriere
Ai de inlocuit vreo componenta a cupei utilajului tau si ti s-a recomandat sa schimbi tot acum si simeringurile? E o alegere inteleapta, caci previi astfel o noua interventie in viitorul apropiat, iar noi iti recomandam un simering oala cilindru cupa New Holland 675E impecabil. Inlocuieste cu succes piesa originala, oferindu-ti aceeasi calitate si aceleasi performante la un pret excelent! Fiabil si extrem de rezistent, simeringul acesta este pregatit sa infrunte conditiile dificile de lucru fara sa cracneasca. Si o va face vreme indelungata, iar tu te vei bucura de o functionare impecabila a utilajului tau.

Gasesti la noi o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, incat atunci cand te confrunti cu vreo defectiune, iti vom veni cu drag in ajutor. Iti oferim cele mai eficiente remedii si nu te lasam sa te framanti cautandu-le. Specialistii nostri sunt aici si iti vor furniza toate informatiile de care ai nevoie, ca sa poti alege in cunostinta de cauza. O identificare corecta ori un pont util legat de montaj sau mentenanta te scutesc de multe eforturi inutile. Suna-ne!

Simering oala cilindru cupa New Holland 675E - o piesa de toata increderea!
Componentele mai mari si mai complexe iau fata celor mai mici, insa fara acestea din urma, functionarea si durata lor de viata ar fi compromisa, asa ca nu trebuie neglijate nici piesele marunte si simple. Acest simering oala cilindru cupa buldoexcavator New Holland 675E se monteaza la oala cilindrului cupei si asigura etansarea necesara functionarii optime a componentelor cupei utilajului tau. Un simering uzat va prejudicia lubrifierea componentelor, ceea ce atrage consecinte mult mai neplacute si mai complicate.

Te scoatem din impas!
Atunci cand ai dubii privind compatibilitatea vreunei piese sau nu deslusesti cauza defectiunii ori ai nevoie de mai multe detalii pentru a lua o decizie, nu ezita sa ne contactezi! Echipa noastra de specialisti iti va fi de un real ajutor, caci utilajele nu mai au secrete pentru ei si vor identifica rapid cele mai bune solutii pentru tine. Iti oferim calea cea mai simpla de a afla tot ce te intereseaza, tot ce e nou in domeniu sau cum sa-ti imbunatatesti eficienta, facand, totodata economii considerabile. Serviciul nostru de consultanta gratuita! O sa-ti placa!

Poti avea deplina incredere in piesele pe care ti le oferim! Si cum cuvantul nu e de ajuns, il intarim cu un certificat de garantie valabil timp de 6 luni de la data facturarii. Il poti folosi in cazul exceptional in care acest simering oala cilindru cupa Case New Holland 675E ar avea defecte de fabricatie. Certificatul si factura le regasesti in interiorul coletului.

Ne dam seama ca vrei sa inchei cat mai curand balciul si sa-ti reiei activitatea in cele mai bune conditii. Iar acest simering oala cilindru cupa New Holland 675E va ajunge la tine super rapid! Tot ce trebuie sa mai faci este sa plasezi comanda, online sau telefonic, si ne punem in miscare. Iar de esti pe-aproape, ai si posibilitatea sa vii sa ridici coletul si de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Ca sa ai garantia celor mai bune rezultate, iti recomandam sa incredintezi montajul oricarei piese unor profesionisti. Ei stiu precis ce au de bifat ca lucrurile sa mearga ca pe roate, iar reparatia sa fie cat mai durabila. Iti asiguram, la cerere, reparatii punctuale ori complexe, precum si revizii periodice. In orice colt al tarii te-ai afla, avem colaboratori de incredere la un pas de tine.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura