Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering tija cilindru brat New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau ti-a solicitat un nou simering pentru ca bratul sau sa poata functiona optim? Nimic mai simplu pentru noi. Acest simering tija cilindru brat New Holland NH75 te va scoate din incurcatura! Ofera-i utilajului tau astfel de piese impecabile si iti va multumi prin performante sporite si un plus de eficienta in teren. Duce mult si bine chiar si in conditii de solicitare intensa, reusind sa faca fata cu brio factorilor de uzura. Si unde nu mai pui ca are si un pret excelent!

Cand ai dubii asupra compatibilitatii unei piese ori atunci cand nu gasesti solutia pentru a-i reda utilajului tau vigoarea, cere-ne ajutorul. Specialistii nostri isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele pentru a-ti veni in ajutor. Iti vor furniza toate informatiile necesare si solutii de remediere centrate pe nevoile utilajului tau. Suna-ne, vei economisi si timp, si bani, si energie!

Simering tija cilindru brat New Holland NH75 - o alegere nemaipomenita!
Orice piesa, cat de mica ori de simpla, are rolul si importanta sa in functionarea optima a utilajului tau si, cand cedeaza, echilibrul mecanismului se rupe. Acest simering tija cilindru brat buldoexcavator New Holland NH75 este o garnitura de etansare de care componentele bratului utilajului tau nu se pot lipsi. Un simering uzat prejudiciaza etnsarea si, pe cale de consecinta, lubrifierea. Ceea ce, tot pe cale de consecinta, aduce deteriorarea componentelor respective. Inlocuieste simeirngul de la primele semne de uzura si vei preveni probleme mai grave.

Nu te costa nimic sa ne ceri ajutorul!
Ca sa-ti poti planifica treburile pe termen mediu si lung, ai nevoie de resurse puternice pe care sa te poti baza. In ce priveste intretinerea utilajului tau, tocmai ai gasit cea mai buna solutie. Cu noi rezolvi toate aspectele acestui capitol, nu mai ai de ce sa-ti faci griji. Contacteaza-ne oricand intampini probleme cu utilajul tau sau daca pur si simplu iti doresti sa il pui la punct. Avem o echipa de specialisti bine documentata intr-ale utilajelor. Cu un simplu apel telefonic, ai acces la consultanta gratuita si iti usurezi misiunea.

Pentru ca vrem sa ai siguranta deplina, acest simering tija cilindru brat New Holland NH75 beneficiaza de o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru eventualele defecte de fabricatie. Astfel de situatii sunt foarte rare, dar, pentru orice eventualitate, ai documentele necesare in interiorul coletului.

Iti livram acest simering tija cilindru brat New Holland NH75 super rapid! Daca te-ai decis asupra lui, este suficient sa faci comanda online sau telefonic si ti-l trimitem cat ai zice peste. La fel de bine, daca esti prin apropiere, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti si vei descoperi cum arata universul pieselor de schimb pentru utilaje!

Fa-ti viata mai usoara cu un montaj profesionist! Surubari gasesti pe toate drumurile, nu-i problema, insa te-ai gandit ce complicatii iti poate aduce o interventie tehnica efectuata necorespunzator? Mai bine nu afli pe pielea ta si apelezi din start la persoane specializate. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura