Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering tija cilindru brat New Holland 765

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 765
Out Of stock
Descriere
Fara ajutorul bratului sau, masinaria ta se simte lipsita de puteri. De aceea trebuie sa acorzi atentie deosebita tuturor componentelor acestuia si sa fii atent la orice chichita sau piesa marunta, caci acestea iti pot pune bete-n roate cand nu te astepti. Daca acest simering tija cilindru brat New Holland 765 este cel de care are nevoie bratul utilajului tau, nu te vom lasa sa il astepti prea mult, caci este nelipsit din stoc. Se va descurca de minune chiar si in cele mai dificile conditii de exploatare, caci este fiabil si extrem de rezistent. Similar celui original in toate privintele, mai putin in cea a pretului, care e foarte accesibil!

Ca sa mergi la sigur de fiecare data, mizeaza pe calitate! Piesele de schimb si consumabilele pe care le comercializam au trecut cu brio testul calitatii, incat iti vor asigura o remediere eficienta si durabila a oricarei defectiuni. Iar specialistii nostri sunt mereu gata sa intervina pentru a te scoate la liman. Suna-ne si expune-ne pe scurt problema ta, vom gasi cele mai eficiente solutii pentru tine!

Simering tija cilindru brat New Holland 765 - un ajutor de nadejde!
Orice piesa, cat de mica ori de simpla, are rolul si importanta sa in functionarea optima a utilajului tau si, cand cedeaza, echilibrul mecanismului se rupe. Acest simering tija cilindru brat buldoexcavator New Holland 765 este o garnitura de etansare de care componentele bratului utilajului tau nu se pot lipsi. Un simering uzat prejudiciaza etnsarea si, pe cale de consecinta, lubrifierea. Ceea ce, tot pe cale de consecinta, aduce deteriorarea componentelor respective. Inlocuieste simeirngul de la primele semne de uzura si vei preveni probleme mai grave.

Nu te costa nimic sa ne ceri ajutorul!
Ca sa-ti poti planifica treburile pe termen mediu si lung, ai nevoie de resurse puternice pe care sa te poti baza. In ce priveste intretinerea utilajului tau, tocmai ai gasit cea mai buna solutie. Cu noi rezolvi toate aspectele acestui capitol, nu mai ai de ce sa-ti faci griji. Contacteaza-ne oricand intampini probleme cu utilajul tau sau daca pur si simplu iti doresti sa il pui la punct. Avem o echipa de specialisti bine documentata intr-ale utilajelor. Cu un simplu apel telefonic, ai acces la consultanta gratuita si iti usurezi misiunea.

Pentru ca vrem sa ai siguranta deplina, acest simering tija cilindru brat New Holland 765 beneficiaza de o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru eventualele defecte de fabricatie. Astfel de situatii sunt foarte rare, dar, pentru orice eventualitate, ai documentele necesare in interiorul coletului.

Iti livram acest simering tija cilindru brat New Holland 765 super rapid! Daca te-ai decis asupra lui, este suficient sa faci comanda online sau telefonic si ti-l trimitem cat ai zice peste. La fel de bine, daca esti prin apropiere, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti si vei descoperi cum arata universul pieselor de schimb pentru utilaje!

Fa-ti viata mai usoara cu un montaj profesionist! Surubari gasesti pe toate drumurile, nu-i problema, insa te-ai gandit ce complicatii iti poate aduce o interventie tehnica efectuata necorespunzator? Mai bine nu afli pe pielea ta si apelezi din start la persoane specializate. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura