Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldozer Liebherr LU655

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr LU655
Out Of stock
Descriere
De ce este important pentru buldozerul tau ca tu sa achizitionezi o pompa de apa buldozer Liebherr LU655 calitativa? Motivele sunt imens de multe! Dar, incepem prin a spune ca nu poti exploata utilajul tau fara ca acesta sa ruleze la temperaturi optime! Apa din radiator se incalzeste pe masura ce isi face drum prin motor. De aceea pompa de apa este un obiect de maxima importanta pentru masinaria pe care o administrezi! Motorul utilajului tau are nevoie de pompa de apa pentru a returna apa in radiator, unde se poate raci. In caz contrar, motorul vehiculului s-ar supraincalzi. Alaturi de noi vei avea garantia ca primesti piese perfect compatibile utilajului pe care il conduci! Intalnirea cu noi iti poate aduce rezultatele mult dorite!

Pompa de apa buldozer Liebherr LU655 are o durabilitate mare!

Aceasta pompa este un produs de calitate, menit sa te ajute in munca pe care o executi in fiecare zi. Produsul nostru aftermarket este recunoscut ca fiind extrem de durabil si fiabil! Nu uita de compatibilitati: piesa noastra de schimb se poate monta si pe Liebherr LU655C!

Cand apelezi la specialisti, esti asigurat!

Serviciul nostru gratuit de consultanta este menit sa iti rezolve problemele. Pe unele dintre ele le va rezolva chiar inainte ca acestea sa apara. Echipa noastra este aici, pentru tine. Gratuit, prompt si echilibrat!

Aceasta pompa de apa buldozer Liebherr LU655 vine insotita de o garantie extinsa! Timp de 1 an ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iata o abordare care te asigura de succesul investitiilor tale!

O pompa de apa pentru buldozer Liebherr LU655 este produsul care va fi livrat la usa ta, oriunde te-ai afla, in cele mai sigure conditii! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere pe site-ul nostru. Vrem sa ai certitudinea unei livrari super rapide, care nu iti da batai de cap si care nu ridica probleme!

- Z=22

- 1 oring
Trimite mesaj
Din Gura in Gura