Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara punte spate dreapta buldoexcavator Volvo BL60PLUS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60PLUS
Out Of stock
Descriere
In cazul in care utilajul tau s-a defectat, este ideal sa apelezi la serviciile pe care ti le punem la dispozitie pentru ca tu sa poti sa il pui iarasi in functiune cat mai eficient posibil. Aceasta planetara spate dreapta Volvo BL60PLUS este extraordinara! Ca orice piesa noua - originala Carraro- beneficiaza de certificat de garantie. Rezistenta foarte mare la uzura o recomanda pentru o exploatare sigura si indelungata. Buldoexcavatorul nu va mai comenta cand il pui la cate o treaba grea!

Reparatia va fi facuta cu atentie maxima acordata fiecarui aspect! Asadar, nu ar fi bine sa uiti de inlocuirea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Sistemul de transmisie le vrea noi ca sa functioneze optim. Planetara sa o montezi la puntea din spate dreapta. Iti oferim consultanta gratuita si o multime de alte servicii! Spre exemplu, s-ar putea sa-ti doresti un montaj profesionist sau mentenanta flotei de utilaje! Hai sa-ti oferim toate informatiile!

Planetara spate dreapta Volvo BL60PLUS - deplaseaza-te in siguranta!
Planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Planetara este un ax prin care se transmite o miscare de rotatie. Axul central este o bucata zdravana de otel cuplata la cele doua capete care au o miscare de cateva grade pentru a permite miscarea rotilor la denivelari, dar si miscarea cand invarti volanul. In momentul in care se aude o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista o defectiune a planetarei. Daca se vor auzi trosnituri la nivelul rotilor si volanul trepideaza la viteze mici, trebuie neaparat sa iei in considerare verificarea planetarelor.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Volvo BL60PLUS se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Planetara spate dreapta Volvo BL60PLUS va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura