Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara punte spate pentru buldoexcavator JCB 4C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Out Of stock
Descriere
Cu aceasta planetara punte spate buldoexcavator JCB 4C aflata la noi in depozit, utilajul tau va avea parte de o functionare excelenta. Astfel, va lucra pe santier mai puternic ca niciodata. Nu te pierde in analize care nu duc nicaieri, nu mai naviga in nestire printre link-uri prin online si nu mai apela la furnizori surogat. Caci te fac. Fii istet, cumpara planetara de la noi. Este compatibila cu o gama larga de buldoexcavatoare. La noi vei gasi tot ceea ce ii trebuie utilajului tau.

Toate produsele aflate in depozitul nostru se afla intr-o perfecta stare de conservare. Mai ales piesele de schimb care presupun o izolare perfecta - avem grija sa le tinem departe de mediile unde pot suferi transformari chimice sau pot fi infestate de particule, praf, substante chimice sau apa. Din momentul in care ajung la noi, colegii le preiau si cu mare atentie le aranjeaza pe rafturi. Pe modele, pe categorii, pe tipuri. Bine izolate de influenta factorilor externi, cum am spus. In curand acestea vor ajunge la tine, iar tu iti doresti produse neviciate, la fel ca atunci cand au iesit de pe poarta fabricii. Lucram cu grija ca sa nu ai griji.

Planetara punte spate buldoexcavator JCB 4C lucreaza fara surprize
Planetara punte spate este un sistem mecanic important pentru functionarea corecta a vehiculelor cu roti, inclusiv a buldoexcavatoarelor. Planetara JCB este proiectata sa functioneze in conditii dure si sa reziste la uzura si tensiune extrema. Aceasta este fabricata din materiale de calitate superioara, precum otel forjat si alte aliaje de inalta rezistenta. Aceste materiale permit planetarei sa functioneze in siguranta si sa reziste la sarcinile grele din timpul lucrului pe teren accidentat sau in alte conditii dificile.

Suntem pe aceeasi mana
Ce bine ajungi sa te intelegi cu clientii care iti recunosc scopul si importanta. Iar achizitia unei piese de schimb pentru sistemul de transmisie este unul dintre lucrurile importante. O parte de care depinde intregul. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, pentru ca trebuie montat corect, pentru ca trebuie identificat perfect, pentru ca lubrifiantii pentru ungerea lui trebuie alesi in mod corect. Pentru asta tu ai nevoie de informatii care sa te aduca la decizia corecta. Asta fac specialistii nostri tehnici, doar incearca-i. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Garantie
Comanda cu incredere aceasta planetara punte spate pentru buldoexcavator JCB 4C Beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri le poti numara pe degetele de la o mana pastreaza, totusi, factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Nu da nicio sansa incidentelor tehnice!

Livrare
Planetara vesela este pregatita sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire si poti verifica continutul inaintea platii. Ca sa fie bine. Daca esti prin apropiere, exista si varianta de a veni la sediu, suntem la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montaj
Montajul planetarei reprezinta finalul procesului de reparatie. Implica operatuni de o complexitate ridicata, deci cu atat mai putin pretabila pentru cei ca crengute in loc de maini. Pentru a evita surprizele neplacute, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in curte, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:
? Lungime = 990mm
? Z=33/ Z=33
? Diametru exterior 33mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura