Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara punte fata pentru incarcator telescopic JCB 520

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Out Of stock
Descriere
O planetara punte fata JCB 520 noua am cautat si am gasit! Cea mai buna planetara pentru utilajul tau. Si nu ne oprim nici aici, avem mii de piese de schimb, scule, componente, instrumente, piese de schimb, subansamble si consumabile care le pot inlocui rapid pe cele uzate sau defecte. Iar daca tu esti in focul lucrarilor, noi te tinem mult, doar 24 de ore pana iti parvin produsele comandate. Maxim! Produsul este compatibil si cu modelul JCB 520-55.

Specialistii nostri au cunostinte solide legate de afacerile din sectoarele productive. Legate de specificul lor deosebit. Ei sunt capabili sa-ti ofere cele mai bune solutii indiferent de gravitatea defectiunii. Stiu totul de echipamentele mai vechi pana la cele mai noi moderne. Stiu totul despre intretinere, despre functionare, despre cum sa iti faca un plan de revizie sau reparatie. Sunte pasionati universul pieselor de schimb pentru utilaje. Si sunt pasionati sa iti fie aproape. Vin si pun umarul ca utilajul tu sa arate mai bine. Si mai bine. Primeste-i!

Planetara punte fata JCB 520 pentru o exploatare mai sigura
Utilajul tau sau anumite piese nu ar trebui sa produca niciun fel de sunet pe parcursul deplasarii. In momentul in care se aude un zgomot, o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista defectiuni ale planetarei. Daca, la plecarea de pe loc, sesizezi aceste sunete, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator. Se monteaza la puntea fata a utilajului.

Fie ploaie si noroi, o s-o rezolvi tot cu noi!
Mai ales pentru ca serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie sub forma de recomandari si solutii valabile. Sunt specialisti desavarsiti si, mai mult decat atat, sunt foarte buni comunicatori. Pe langa produsul dorit primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor. Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Pentru aceasta planetara punte fata pentru incarcator telescopic JCB 520 beneficiezi de o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. O poti comanda cu toata increderea. Chiar daca acest risc este unul cu probabilitate foarte mica de activare, iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le vei gasi in interiorul coletului. Asa face un antrepenor chibzuit!

Livrare
Suntem constienti de urgenta ta, asadar vom fi operativi in a-ti expedia aceasta planetara, imediat ce il comanzi. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta il livreaza in maxim de 24 de ore. Nu conteaza cat de departe se afla punctul tau de lucru.

Montaj
Montajul este foarte important pentru statusul functional al piesei de schimb. Un montaj incorect poate afecta performantele lui si ale intregului sistem de transmisie. Iti recomandam sa apelezi intotdeauna la profesionisti. Iar daca ai nevoie de unul pentru montaj, nu ezita sa ne dai de veste si iti trimitem noi un mecanic de incredere.

Specificatii tehnice:

- Lungime = 990mm
- Z=33/ Z=33
- Diametru exterior 33mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura