Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte miniincarcator Bobcat S64

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S64
Out Of stock
Descriere
Din cand in cand, verifica starea dintilor utilajului tau. S-ar putea sa constati surprize nu tocmai placute, dar e firesc sa se toceasca la un moment dat, date fiind conditiile de lucru. Pentru astfel de momente, avem pentru tine un dinte miniincarcator Bobcat S64 nemaipomenit. O alegere excelenta pentru primenirea danturii utilajului tau si mentinerea eficientei sale in teren. Fabricat dintr-un metal extrem de dur, are o rezistenta exemplara la rupere si la uzura, astfel ca poti sa te bazezi pe sprijinul sau vreme indelungata. Iar pretul o sa-ti placa!

Punem accent pe calitate, astfel ca iti punem la dipozitie o gama diversificata de piese de schimb una si una, selectionate riguros. Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la cele mai eficiente solutii de remediere, care sa-ti salveze si timpul, dar si bugetul. Ne-am pregatit cum se cuvine pentru a-ti veni in ajutor, suna-ne si discuta punctual cu specialistii nostri! Vei vedea cat de simplu se pot rezolva problemele tehnice pe care le intampini.

Dinte miniincarcator Bobcat S64 - un ajutor de nadejde!
Desi sunt elemente de uzura, dintii sunt foarte importanti pentru utilajul tau, pentru misiunea pe care acesta o are. Daca se tocesc, activitatea iti este ingreunata, iar componentele sistemului hidraulic si ale bratului sunt nevoite sa depuna eforturi mult mai mari pentru a mentine treaba pe linia de plutire si asta inseamna ca sunt expuse mai rapid uzurii. Acest dinte pentru miniincarcator Bobcat S64 iti ajuta utilajul sa functioneze din nou eficient, in parametri optimi.

Vrei mai multe informatii? Se rezolva!
Iti oferim mai mult decat informatii livrate pur si simplu. Contacteaza-ne si vei fi consiliat pas cu pas in rezolvarea problemei tehnice pe care o intampini. Specialistii nostri sunt la curent cu tot ce misca in lumea utilajelor si fac sinteza tuturor datelor tehnice necesare pentur a-ti oferi cele mai eficiente solutii pentru remedierea defectiunilor, dar si pentru intretinerea in ansamblu a utilajului tau. E simplu, rapid sia ? ? gratuit! Caci serviciul nostru de consultanta iti este oferit din partea casei. Contacteaza-ne!

Nu-ti fa griji, esti asigurat cu o garantie de 6 luni, in caz ca acest dinte miniincarcator Bobcat S64 ar prezenta defecte de fabricatie. Sunt extrem de rare astfel de cazuri dar, pentru orice eventualitate, pastreaza documentele aferente pe care le regasesti in interiorul coletului.

Time is money, dar nu te lasam sa astepti prea mult. Iti vom livra acest dinte miniincarcator Bobcat S64 in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi si seriosi cu care colaboram. Contacteaza-ne online sau telefonic si ii dam unda verde de plecare. Iar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Cele mai bune rezultate le obtii cand piesa este corect montata, de aceea iti recomandam sa nu te incurci cu orice asa-zis priceput. Pentru a beneficia la maxim de investitia facuta, lasa montajul pe mainile profesionistilor. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Da-ne de veste si rezolvam! Avem colaboratori in toate colturile tarii.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura