Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte miniincarcator Bobcat 450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 450
Out Of stock
Descriere
Daca nici tu nu te multumesti cu putin, ai nimerit cum nu se poate mai bine pe taramul nostru. Punem accent pe calitate si iti oferim piese de schimb impecabile pentru rezultate maxime. Acest dinte miniincarcator Bobcat 450 care ti-a atras atentia este o piesa de toata isprava, capabila sa-ti ofere calitate si performanta aidoma celei originale, caci da dovada de rezistenta extraordinara la rupere, dar si in fata uzurii. Nu va ceda cu una, cu doua si provocarile nu-l sperie. In plus, pretul sau e foarte prietenos, convinge-te!

Cand folosesti ingredientele potrivite, succesul este lesne de obtinut. Imbunatateste performantele utilajului tau cu piese de schimb cat mai calitative, cum sunt cele pe care le gasesti din belsug in oferta noastra. Nu amana interventiile tehnice de care utilajul tau are nevoie, caci, in timp, problema se poate agrava, crescandu-ti eforturile, dar si costurile. Afla mai multe despre cum sa-ti intretii impecabil utilajul de la specialistii nostri!

Dinte miniincarcator Bobcat 450 - o alegere isteata pentru o functionare ca la carte!
Pentru a functiona la maxima capacitate, utilajul tau are nevoie de dinti zdraveni. Atunci cand dintii se tocesc, si e de inteles sa se intample si asta dupa ceva timp, componentele bratului si cele ale sistemului hidraulic sunt solicitate mai intens, astfel ca sunt expuse mai rapid uzurii, ceea ce sigur nu iti doresti. Este esential ca dintii sa fie bine ascutiti, daca nu vrei sa te trezesti cu alte dandanale mai grave, cum ar fi sa-ti cedeze pompa hidraulica. Acest dinte pentru miniincarcator Bobcat 450 ii ofera utilajului tau forte proaspete pentru a-i spori eficienta.

Sfatul potrivit la momentul potrivit!
Nu te lasam sa-ti bati capul cu multitudinea de date tehnice pe care le implica remedierea unei defectiuni. Iti oferim acces rapid la cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor utilajului tau. Echipa noastra de specialisti este la curent cu tot ce misca in lumea dinamica a utilajelor, incat te vor ajuta sa depasesti cu usurinta obstacolele pe care le intampini. Poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Totul fara costuri suplimentare, caci consultanta este gratuita! Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, esti asigurat. Pentru acest dinte miniincarcator Bobcat 450 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru defecte de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza totusi documentele necesare. Le vei gasi in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si iti livram acest dinte miniincarcator Bobcat 450 super rapid. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic si ne punem in miscare. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru a te bucura la maxim de performantele piesei, asigura-te ca montajul este efectuat corect, de preferat de catre persoane calificate. Daca nu stii incotro sa te indrepti, te punem in contact cu o echipa profesionista din zona ta de activitate.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura