Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte miniincarcator Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S130
Out Of stock
Descriere
Nu ai ajuns la noi din placere, insa vom avea grija sa fii pe deplin multumit de aceasta experienta. Ne-am pregatit cum se cuvine pentru a-ti pune la dispozitie toate resursele necesare. Punem accent pe calitate, iar acest dinte miniincarcator Bobcat S130 care ti-a atras atentia nu face exceptie de la regula. Surprinde prin rezistenta, dar si prin performante. Fabricat la standarde de inalta calitate, aidoma celui original, dintr-un metal extrem de dur, face fata cu brio celor mai dificile provocari. O fi un element de uzura, dar nu-l vei inlocui prea curand, caci duce mult si bine. Cu un montaj corespunzator, desigur, si suruburi si piulite cat mai zdravene. E exact cum ti-l doresti, chiar si la pret!

Piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie sunt chiar aici si ti le vom trimite de indata, doar sa stabilim exact care sunt cele necesare. pentru asta iti stau la dispozitie consultantii nostri! Astfel, te asiguri ca faci alegerile potrivite la momentul potrivit, fara cheltuieli inutile, fara alergatura si fara batai de cap. Totul simplu, rapid, eficient - pentru cele mai bune rezultate! Suna-ne!

Dinte miniincarcator Bobcat S130 - un ajutor de nadejde!
Desi sunt elemente de uzura, dintii sunt foarte importanti pentru utilajul tau, pentru misiunea pe care acesta o are. Daca se tocesc, activitatea iti este ingreunata, iar componentele sistemului hidraulic si ale bratului sunt nevoite sa depuna eforturi mult mai mari pentru a mentine treaba pe linia de plutire si asta inseamna ca sunt expuse mai rapid uzurii. Acest dinte pentru miniincarcator Bobcat S130 iti ajuta utilajul sa functioneze din nou eficient, in parametri optimi.

Vrei mai multe informatii? Se rezolva!
Iti oferim mai mult decat informatii livrate pur si simplu. Contacteaza-ne si vei fi consiliat pas cu pas in rezolvarea problemei tehnice pe care o intampini. Specialistii nostri sunt la curent cu tot ce misca in lumea utilajelor si fac sinteza tuturor datelor tehnice necesare pentur a-ti oferi cele mai eficiente solutii pentru remedierea defectiunilor, dar si pentru intretinerea in ansamblu a utilajului tau. E simplu, rapid si? gratuit! Caci serviciul nostru de consultanta iti este oferit din partea casei. Contacteaza-ne!

Nu-ti fa griji, esti asigurat cu o garantie de 6 luni, in caz ca acest dinte miniincarcator Bobcat S130 ar prezenta defecte de fabricatie. Sunt extrem de rare astfel de cazuri dar, pentru orice eventualitate, pastreaza documentele aferente pe care le regasesti in interiorul coletului.

Time is money, dar nu te lasam sa astepti prea mult. Iti vom livra acest dinte miniincarcator Bobcat S130 in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi si seriosi cu care colaboram. Contacteaza-ne online sau telefonic si ii dam unda verde de plecare. Iar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Cele mai bune rezultate le obtii cand piesa este corect montata, de aceea iti recomandam sa nu te incurci cu orice asa-zis priceput. Pentru a beneficia la maxim de investitia facuta, lasa montajul pe mainile profesionistilor. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Da-ne de veste si rezolvam! Avem colaboratori in toate colturile tarii.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura