Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set surub piulita dinte Bobcat S64

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S64
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti un randament sporit, asigura-te ca dintii utilajului tau stau bine la locurile lor, caci ei joaca un rol esential in desfasurarea optima a activitatii tale. Au de infruntat, saracii, sarcini din cele mai grele, asadar au nevoie de o sustinere pe masura, altfel vor ceda si n-are sa-ti placa. Din fericire, gasesti la noi ajutoare de nadejde, suruburile si piulitele potrivite, grupate in acest set surub piulita dinte Bobcat S64 nemaipomenit. Sunt piese extrem de rezistente si de fiabile, pentru care sarcinile dificile nu reprezinta o problema, le vor face fata fara probleme vreme indelungata. Asigura-te ca sunt montate corespunzator, iar dintii utilajului tau vor beneficia de o fixare de nota zece.

Cu ingredientele potrivite devine simplu sa-ti pastrezi eficienta, ba chiar sa imbunatatesti performantele utilajului tau. Ai nevoie de piese de schimb de cea mai buna calitate si le vei gasi la noi oricand iti sunt de trebuinta. De asemenea, e necesar sa efectuezi la timp interventiile tehnice pe care ti le solicita utilajul tau si sa te asiguri ca il lasi pe maini bune in acest sens. Iti sustinem eforturile oferindu-ti atat suport tehnic adaptat nevoilor tale cat si solutii de montaj de calitate. Suna-ne!

Set surub piulita dinte Bobcat S64 - pentru o functionare impecabila!
In arhitectura utilajului tau isi dau concursul o sumedenie de piese ca sa mearga treaba struna. Fiecare are rolul sau de care nu te poti lipsi. Acest set surub si piulita dinte miniincarcator Bobcat S64 este necesar pentru prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, pentru maxima eficienta si o functionare ca la carte a acestuia.

Avem grija sa scapi de griji!
Si de dileme. Multitudinea de date tehnice iti poate da batai de cap in identificarea cauzei unei defectiuni sau in alegerea pieselor potrivite, dar nu0ti fa griji, suntem aici pentru a raspunde nevoilor tale printr-un serviciu de consultanta oferit gratuit de specialistii nostri. Orice problema tehnica ai intampina, contacteaza-ne si vom gasi solutia cea mai buna pentru a scapa de ea. Fara stres, fara batai de cap, fara sa pierzi vremea. Alege cum vrei sa comunicam - online sau telefonic - si problemele tale tehnice sunt ca si rezolvate! Rapid si simplu, dar si eficient!

Iti intelegem graba si nu te vom lasa sa astepti. Acest set surub piulita dinte Bobcat S64 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau solicita o oferta online . De asemenea, ai si posibilitatea sa vii la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Poate nu pare mare scofala, fiind vorba de un surub si-o piulita, dar daca nu-s corect montate, rezultatele nu vor fi asa cum ti le doresti. Cel mai bine este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Daca nu stii incotro sa te indrepti, te punem in contact cu un mecanic priceput din apropierea ta.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura