Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte miniincarcator Komatsu SK04

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu SK04
Out Of stock
Descriere
Dintii tociti nu mai pot penetra atat de usor solul, ceea ce face ca alte componente ale utilajului tau sa depuna eforturi mult mai mari si risti sa se uzeze inainte de vreme. Nu-i mai simplu sa actionezi inlocuind dintii cu probleme, decat sa fii nevoit peste un timp sa schimbi pompa hidraulica, de exemplu? Avem pentru tine un dinte miniincarcator Komatsu SK04 de toata isprava, pregatit sa faca fata celor mai dificile provocari. Chiar de e un element de uzura, n-are sa cedeze cu una, cu doua, caci a fost fabricat dintr-un metal special, extrem de dur, care ii confera rezistenta sporita. Este perfect compatibil si cu modelele Komatsu SK04-1 si Komatsu SK04J-2.

Afla mai multe despre nevoile utilajului tau, dar si despre piesele de schimb care ii sunt necesare de la specialistii nostri. Ti-am pregatit un adevarat arsenal de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor si te vom ajuta sa le alegi pe cele potrivite problemelor tehnice cu care te confrunti. Te ajutam sa iesi din impas in doi timpi si trei miscari. Suna-ne!

Dinte miniincarcator Komatsu SK04 - o alegere inspirata!
Un dinte pentru miniincarcator Komatsu SK04 este exact ce-i trebuie utilajului tau ca sa muste mai zdravan si sa dea randamentul pe care ti-l doresti. Nu de alta, dar o dantura impecabila este esentiala pentru functionarea sa optima. Atunci cand dintii se uzeaza, eficienta utilajului tau are de suferit, iar componentele bratului si cele ale sistemului hidraulic sunt mai intens solicitate, ceea ce sigur nu le prieste. Iti recomandam sa inlocuiesti la timp dintii uzat, ca sa nu te trezesti cu probleme mai serioase si mai costisitoare.

Ti-e mai usor sa lucrezi cu spor!
Cand ai nevoie de indrumare, nu ezita sa ne contactezi. Ai la dispozitie serviciul nostru de consultanta gratuita, care si-a dovedit din plin utilitatea de-a lungul timpului. Expune-ne pe scurt problema tehnica pe care o intampini, iar specialistii nostri vor veni cu cele mai eficiente solutii. Mergi pe mana noastra si-o sa-ti mearga treaba struna. Fara batai de cap, fara alergatura, rapid si eficient! Contacteaza-ne!

De are vreun defect, ti-l inlocuim. Pentru acest dinte miniincarcator Komatsu SK04 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Gasesti documentele necesare in interiorul coletului. Pastreaza-le, just in case!

Iti intelegem urgenta si nu-ti vom irosi timpul. O data ce ai plasat comanda online sau telefonic, acest dinte miniincarcator Komatsu SK04 porneste catre tine. Iar daca-ti este la indemana, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala.

Ca sa beneficiezi la maxim de investitia facuta, acorda montajului atentia cuvenita. Nu te incurca cu orice surubar, daca vrei sa-ti iasa treaba ca la carte. Te sfatuim sa apelezi la persoane calificate, care stiu exact ce aspecte trebuie avute in vedere pentru a avea cele mai bune rezultate. Daca nu cunosti pe nimeni, da-ne de veste si iti facem rost de un mecanic priceput din zona ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura