Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte miniexcavator Hyundai XJDH-01085

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyundai
Out Of stock
Descriere
Un dinte al cupei nu pare cine stie ce piesa pentru utilajul tau. Altele sunt mult mai complexe, e adevarat, insa dupa cum vezi, chiar si una atat de simpla iti poate da batai de cap, caci iti face utilajul sa sufere. Nici randamentul muncii tale nu se prezinta mai bine cand apar probleme la dantura cupei. Insa ai ajuns in locul potrivit. Avem solutia perfecta! Un dinte miniexcavator Hyundai XJDH-01085 extrem de rezistent, dur si fiabil, care n-are sa dezerteze la primul impas. Misiunea sa nu e deloc usoara si implica un mediu de lucru dificil, dar el face fata cu brio, ramanand pe pozitii vreme indelungata, daca beneficiaza de un sistem de prindere bine pus la punct. Performantele sale sunt aidoma dintelui original, iar pretul face diferent in favoarea sa.

De nu esti sigur de compatibilitatea sa, ori daca vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajului tau, nu te sfii sa ne contactezi! Vei gasi la noi toate resursele de care ai nevoie pentru a depasi orice problema tehnica. Specialistii nostri te consiliaza pas cu pas pentru a lua cele mai bune decizii. Punem accent pe calitate in tot ceea ce intreprindem si te ajutam sa castigi eficienta, imbunatatind performantele utilajului tau. Suna-ne, vei economisi si timp, si bani, si energie!

Dinte miniexcavator Hyundai XJDH-01085 - o alegere isteata!
Acest dinte miniexcavator Hyundai XJDH-01085 completeaza perfect dantura cupei si iti va ajuta utilajul sa muste mai bine, oricat de dur ar fi solul cu care ai de-a face. Cand dintii se tocesc, presiunea pe componentele bratului si pe cele ale sistemului hidraulic creste, caci este necesara mai multa forta pentru a duce la capat fiecare misiune, de aceea este atat de important ca dintii sa fie in perfecta stare, perfect ascutiti.

Tu intrebi, noi raspundem!
Ca sa fii sigur ca alegi piesele potrivite la momentul potrivit, poti avea nevoie de indrumare, de aceea am creat un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Problemele tale tehnice isi gasesc rezolvare rapida, caci specialistii nostri nu se sperie de provocari si sunt gata sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, oricat de complicata ar fi situatia. Apeleaza la noi pentru orice aspect ce tine de intretinerea utilajului tau! Scapi de batai de cap si ai siguranta ca faci lucrurile asa cum trebuie pentru a-ti vedea utilajul sanatos, pregatit de lucru. Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, caci acest dinte miniexcavator Hyundai XJDH-01085 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, pentru eventualele defecte de fabricatie. Rar se intampla astfel de cazuri, dar, ca sa fii pe deplin asigurat, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Acest dinte miniexcavator Hyundai XJDH-01085 porneste la drum o data ce ai lansat comanda, online sau telefonic. Il primesti in aproximativ o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Dar daca esti pe aproape, ai si varianta de a veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Un montaj efectuat corect este esential pentru o functionarea optima a utilajului tau. Oricat de calitativa ar fi o piesa, cand montajul sau lasa de dorit, rezultatele sunt departe de cele asteptate. Apeleaza la persoane specializate, daca tii la timpul si la banii tai. Iti putem recomanda noi un mecanic de incredere sau, la nevoie, cand situatia e mai complicata, iti trimitem si o echipa mobila la punctul de lucru al utilajului tau.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura