Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-222

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-222
Out Of stock
Descriere
Achizitia pieselor de schimb poate fi un proces indelungat si nu tocmai usor. Intr-o piata atat de vasta ca aceasta, este greu sa faci mereu cele mai bune alegeri. Asta pana ajungi la ACN Piese Utilaje. Poti fi sigur ca produsele noastre sunt mereu de calitate superioara. Fara jumatati de masura, fara exceptii. Aceasta coroana punte Dana Spicer 112-222 la care ai ajuns se incadreaza la perfectie in criteriile noastre. Da dovada de rezistenta exceptionala si o fiabilitate de top.

Noi iti suntem mereu aproape. Nu numai cu componentele de care au nevoie utilajele tale, dar si cu serviciile de care ai nevoie tu. Ne dezvoltam constant in functie de cerintele clientilor nostri. Bucura-te de sfaturile expertilor nostri in cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita! Cere-ne ajutor la punctul tau de lucru, iar echipa de mentenanta mobila ajunge in scurt timp. Noi suntem aici, pregatiti oricand. Alaturi de noi, utilajele cunosc performantele de top.

Coroana punte Dana Spicer 112-222 - pentru masinarii puternice!
Rolul unei astfel de coroane este unul pe cat se poate de important in buna functionare a utilajului tau. Aceasta trasmite puterea de la planetara la roata, pregatind masinaria pentru sarcinile anevoioase de pe santier.

Intrebari? Nedumeriri? Acceseaza serviciul de consultanta tehnica gratuita!
Stim cat de important este sa ai acces rapid si facil la piesele de schimb potrivite, dar suntem constienti si ca informatia corecta joaca un rol pe cat se poate de esential. Apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon de pe site oricand domeniul tehnic iti ridica nelamuriri! Specialistii nostri abia asteapta noua provocare pe care le-o lansezi!

Livrare
Nu poti pierde zile in sir cautand componentele noi de care au nevoie masinariile, nici sa astepti dupa ele mult si bine. La ACN Piese Utilaje totul se rezolva rapid. Odata ce ne asiguram ca aceasta coroana punte Dana Spicer 112-222 este piesa potrivita, o si trimitem spre sediul tau. Ajunge in 24 de ore, poti fi sigur de asta!

Montaj
Au ajuns la tine produsele de care ai nevoie? Apeleaza la ajutorul unui mecanic cu experienta cand vine vorba de montajul lor! Iti protejezi nu numai performantele utilajului, ci si investitia.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura